Новини змагань

Трансфери ПФЛ: чвертьфіналіст чемпіонату світу й володар Кубка УЄФА – в Першій лізі

12:10, 26 липня 2019

Прес-служба ПФЛ знайомить любителів футболу з новачками клубів Першої та Другої ліг

Фото: ingulec.com


«Чорноморець» (клуб, який перейшов у Першу лігу з УПЛ) має низку новачків у заявці своїх першої та резервної команд. Це 35-річний воротар Дмитро Безотосний («Габала» Азербайджан), двоє 32-річних захисників – Денис Васильєв («Агродім» Бахмач) та Сергій Воронін (ПФК «Львів»), а також їхній ровесник, півзахисник Костянтин Ярошенко (КПВ, Фінляндія) та 22-річний форвард Богдан Коваленко («Даугавспілс», Латвія). Також заявку «Чорноморця-2» поповнило четверо клубних вихованців 2001-2003 р.н. – Максим Брагару, Валерій Даскалиця, Валерій Деменчук та Олексій Друі.

«Волинь» (третє місце в Першій лізі минулого сезону) внесла у заявку 25-го гравця. Це 35-річний Тарас Михалик, останнім клубом якого був московський «Локомотив» (Росія).

Фото: facebook.com/FCVolynLutsk


«Інгулець» (сьоме місце) дозаявив підписаного раніше зіркового новобранця. Це – 33-річний воротар Богдан Шуст, який перейшов із «Ворскли». Всі ми пам’ятаємо виступи голкіпера за збірну (він є учасником чемпіонату світу 2006 року, де наша національна команда дісталася чвертьфіналу) та «Шахтар», із яким він здобув всі можливі вітчизняні титули та Кубок УЄФА 2009 року.

В урочистій атмосфері «Рух» (11 місце) презентував нову айдентику, форму та гравців. Новачків у львів’ян шестеро – 29-річний захисник Дмитро Нємчанінов («Десна»), четверо півзахисників – 21-річний Іван Калюжний та 23-річний Олег Синиця («Металіст 1925»), 30-річний Ярослав Мартинюк («Ерміс», Кіпр) та 22-річний Мар'ян Мисик («Ворскла»). Підписаний також ганійський форвард 23-річний Ернест Антві із португальської «Лейрії» (він стане 21-м гравцем у заявці клубу на новий сезон).

«Кремінь» (чемпіон Другої ліги) не припиняє селекцію. Чергові новачки команди – 22-річний півзахисник Станіслав Нечипоренко («Авангард»).

Четверо новачків має наразі «Черкащина» (друге місце в Групі «А» Другої ліги, новачок Першої ліги). Це 25-річний захисник Михайло Цебро («Таврія»), 27-річний півзахисник Юрій Малєй («Нива», Вінниця), 25-річний нападник Андрій Фаюк («Металіст 1925»), а також двоє молодих клубних вихованців – 21-річний воротар Владислав Марченко та 19-річний форвард Кирило Цокало.

«Кристал» (четверте місце в Групі «Б» минулого сезону) посилив воротарську позицію запрошенням футболіста тернопільської «Ниви». Це 22-річний Владислав Сидоренко.

«Енергія» дозаявила двох гравців 2000 р.н. із ставищанського «Любомира» – захисника Олексія Заїку та півзахисника Олега Ставничого.

Свої зміни у складі «Реал Фарми» (восьме місце). Команду поповнили 28-річний воротар Сергій Лукаш («Балкани»), півзахисник 23-річний Ілля Глиняний (раніше грав за «Олімпік» U-21), двоє нападників – 19-річний Андрій Руденко («Реал Фарма-2») та 30-річний Володимир Філіпчук («Хаджибей»).

Посилив атаку ФК «Нікополь» (10 місце). 25-річний форвард Сергій Молочко (останнім часом грав за «Емселох» у Німеччині) найбільше відомий за виступами в новокаховській «Енергії».

Дебютант ПФЛ «ВПК-Агро» (чемпіон України серед аматорів) вніс у заявку три нових імена. Це орендований у «Інгульця» 29-річний півзахисник Станіслав Передистий, а також двоє 20-річних гравців ФК «Дніпро» – захисник Олександр Андрушко та півзахисник Іван Будняк.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору