Новини змагань

ТОП-5 матчів. ПФЛ рулить: «Полісся» обігрує УПЛівців, «Минай» награє міжнародні спаринги (відео)

07:30, 19 липня 2019

Прес-служба ПФЛ називає топ-5 контрольних матчів, які провели цього літа клуби Першої та Другої ліг

Фото: dvsc.hu


26 червня 2019 року. НТБ "Дебрецен"
Дебрецен (Угорщина) Д1 – Минай Д2 – 2:2
Голи: автогол, 3, Керекеш, 88 – Шевчук, 41, Шпак, 81
Артур Валерко, SportArena.com: закарпатський клуб лідирує в ПФЛ за кількістю міжнародних товариських матчів, він здійснив відразу кілька виїздів у сусідню Угорщину, причому, мав там спаринг-партнерів вищого рівня. Відзначаємо з-поміж цих матчів бойову нічию з бронзовим призером місцевого чемпіонату, учасником Ліги Європи Дебреценом – гості навіть вели в рахунку й при експериментальному складі з кількома новачками дали гідний бій супернику з земляком Олександром Надем в воротах.



28 червня 2019 року. НТБ "Динамо"
Динамо (Київ) Д1 – Полісся (Житомир) Д3 - 1:2
Голи: Кравченко, 37 – Немтінов, 12, Галенков, 74
"Динамо": Бущан (Нещерет, 41), Кравченко, Алібеков, Шабанов (Бодня, 51), Сідклей (Хондак, 51), Сидорчук (Петрусенко, 51), Шапаренко (Янчак (гравець на перегляді, 51), Андрієвський (Гармаш, 41), Русин, де Пена (Шулянський, 51), Матар Дійє (гравець на перегляді)
"Полісся": Мозіль, Бринько, Адаменко, Маткобожик, Власюк, Боровець, Чернецький, Галенков, Немтінов, Семчук, Галенко. Запасні: Федотов, Швець, Кузнецов, Мосіюк, Задерецький, Терзі, Тарануха

Фото: fcdynamo.kiev.ua


Артур Валерко, SportArena.com: обидві команди проводили свій перший літній спаринг, і віце-чемпіони України зазнали поразки від клубу Другої ліги. Голи Немтінова та Галенкова були дуже важливими для них особисто: перший багато пропустив після травми й потребує ось такої порції впевненості в своїх власних силах, інший – молодий футболіст, який набуває авторитету в житомирській команді. Звичайно, старт зборів і післявідпустковий настрій зіграли свою роль, але не відзначити великий успіх Полісся не можна. Тим більше, житомиряни потім обіграли ще й екс-учасників УПЛ – київський Арсенал, а також сильну молодіжку Динамо, підтвердивши свій літній настрій.



29 червня 2019 року. Стадіон "Україна"
Карпати (Львів) Д1 – Минай Д2 – 2:2
Голи: Карпенко, 26, ГНП, 28 – Пиняшко, 60, ГНП, 68
Анатолій Янголь, ПФЛ: серед протистоянь клубів УПЛ і ПФЛ відзначимо ось це, західноукраїнське. Минай із Кобіним та Кополовцем на чолі дав бій Карпатам, і суперники могли бути задоволеними протистоянням. Минай дав багато підстав для роздумів тренерському штабу львів’ян, гідно виглядав на фоні іменитих опонентів, показав себе сміливим в атаці, напруживши оборону «левів».




17 липня 2019 року. НТБ «Ворскла»
Ворскла (Полтава) Д1 – Інгулець (Петрове) Д2 - 2:3
Голи
: Васін, 72 (пен.), 79 (пен.) – Коваленко, 10, 41, Клименко, 29

Фото: vorskla.com.ua


Анатолій Янголь, ПФЛ: після історичного виходу в фінал Кубка України до Інгульця прикована максимальна увага. І він підтверджує це грою. У Полтаві, вивівши проти колишніх одноклубників навіть свого зіркового новачка – воротаря Богдана Шуста, підопічні Лавриненка завдали поразки Ворсклі, причому, після першого тайму утримували аж розгромний рахунок.




27 червня 2019 року. Стадіон "Юнicть" (запасне поле)
Гiрник-Спорт (Горiшнi Плавнi) Д1 – Гiрник (Кривий Рiг) Д3 - 1:4
Голи:
новачок, 83 – Гвоздевич, 49, Гоменко, 58, 90, новачок, 75
Артур Валерко, SportArena.com: Гiрник провiв чимало спарингiв, але виокремимо все ж таки упевнену перемогу над вищим за класом Гiрником-Спорт. Команда Приходька сильно зiграла пiсля перерви, декласувавши господарiв поля.


 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору