Новини змагань

Трансфери ПФЛ: Мандзюк повертається, «Минай» комплектується

10:30, 18 липня 2019

Пресслужба ПФЛ знайомить любителів футболу з новачками клубів Першої та Другої ліг

Фото: прес-служба ПФЛ


ФК «Минай» – віце-чемпіон Другої ліги, який готується до дебюту в Першій лізі. У заявковому списку закарпатців значаться четверо новачків. Це 22-річний воротар Андрій Черепко («Варда» Угорщина), двоє півзахисників – 29-річний Антон Кіча («Гірник-Спорт») та 22-річний Олександр Глагола («Шахтар» U-21), а також 24-річний нападник Олег Маїк («Верес»). Відзначимо, що внесений у список гравців і спортивний директор клубу Михайло Кополовець.

Олег Маїк


Тернопільська «Нива» (6 місце в Групі «А» Другої ліги минулого сезону) працює над посиленням, і зараз ми можемо офіційно повідомити про 24-річного півзахисника Андрія Скакуна із першолігового «Агробізнесу» (Волочиськ).

ФК «Калуш» (сьоме місце) має п’ять новачків. У захисті – Святослав Лаврук («Прикарпаття»), у півзахисті – Ігор Богач («Нива» Вінниця), Іван Легкий і Богдан Денега (обидва – «Карпати» Галич), у нападі – Тарас Пецків (у минулому сезоні грав за «Верес»). Всі гравці, окрім 20-річного Пецківа, в віці 23 років.

Поки що один новачок зареєстрований у «Чайки» (восьм місце). Команда із Петропавлівської Борщагівки Києво-Святошинського району посилилася 21-річним Павлом Волком, який раніше вже грав у турнірах ПФЛ за «Іллічівець-2» і спроможний діяти в півзахисті та атаці.

Олександр Мандзюк. Фото: fcbrovar.obolon.ua


«Поділля» (дев'яте місце) продовжує задіювати юних вихованців хмельницького футболу, а також посилює свій склад кількома досвідченими гравцями. Розбираємо новачків. Із більш досвідчених дозаявлені 35-річний воротар Андрій Федоренко («Чорноморець»), 28-річний півзахисник Сергій Зуєвич («Гірник-Спорт»), 36-річний нападник Олександр Мандзюк («Случ» Красилів). Із гравців академії клубу – воротар Олександр Яремов, захисник (2003 р.н.), Валерій Скороход (2003 р.н.), півзахисники – Артем Галета (2000 р.н.), Євген Ветошко (2003 р.н.).

Сергій Зуєвич. Фото: gornyak-sport.net


«Енергія» (6 місце в Групі «Б» Другої ліги минулого сезону) продовжує селекційну роботу. Наразі можемо оголосити про трьох новачків новокаховців. Це 21-річний воротар Сергій Дворник («Поділля»), 19-річний захисник Олександр Нестерук (івано-франківська «Ніка» U-19) та 24-річний півзахисник Михайло Кривич (ФК «Нікополь»).

Поки що лише один новачок у клубу-дебютанта ПФЛ – «Альянса» з Липової Долини. Це 28-річний воротар Олександр Литвиненко, вихованець футболу Сумщини, який останнім часом грав за житомирське «Полісся».

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору