Новини ЗМІ

Цибульський: хочу з "Гірником" вийти в Першу лігу

16:00, 14 липня 2019

Півзахисник криворізького «Гірника» Сергій Цибульський дав перше інтерв'ю після переходу в клуб із Кривого Рогу

Фото: fcgornyak.dp.ua


24-річний річний новачок "Гірника" Сергій Цибульський зіграв 45 хвилин у домашньому спарингу проти «Нікополя» (2:2), заробивши пенальті на 75 хвилині за рахунку 1:2.

- Для перемоги не вистачило реалізації, - сказав Сергій клубній прес-службі. - У другому таймі створили достатньо багато моментів. Саме зараз працюємо над цим на тренуваннях. Граємо спаринги на тлі навантажень - збори, підготовка. Думаю, до чемпіонату підійдемо у відмінних кондиціях.
Приємно отримувати позитивний результат в контрольних матчах, але це не головне. Основне завдання - закласти фундамент на весь сезон, пройти його без травм в хорошому фізичному стані. Надаємо пріоритет підготовці.
В «Гірнику» опинився після дзвінка Геннадія Приходька, який запросив у команду. Хотів попрацювати в клубі, який ставить максимальні цілі, зараз - це Перша ліга. Спробую допомогти команді її досягти. Звичайно, були і інші варіанти продовження кар'єри, але я вибрав найцікавіше для себе.

Ставлю перед собою в новому сезоні тільки максимальні цілі, а це - допомогти «Гірнику» підвищитися в класі. Тут хороший колектив, хороша база, хороші футболісти. Приходить багато уболівальників, навіть на товариські матчі. Тому працюватимемо на максимумі. Мій екс-одноклубник по «Миру» Саша П'ятов? Ні, я не брав участі в його переході (посміхається). Цим займається конкретно керівництво клубу.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору