Новини змагань

Герасимець: у "Гірнику-Спорт" почуваюся наче вдома (відео)

09:00, 27 червня 2019

Півзахисник Сергій Герасимець залишав Комсомольськ, а повернувся вже в Гоіршні Плавні

Свого часу Герасимець був капітаном ФК "Гірник-Спорт". Фото: gornyak-sport.net


- Сергію, у літнє міжсезоння ви повернулися в “Гірник-Спорт”. Які ваші плани на майбутнє? Чи випадково опинилися тут?

- Навряд чи можна колись випадково проїзджати повз Горішніх Плавнівsmiley. Таке відчуття, що навіть і не залишав команду три року тому. Тут все знайоме, багато гравців у команді залишилися. Адміністративний штаб практично не змінився, у клубі той же водій та адміністратор. З Володимиром Мазяром рік працював в іншій команді. Немає такого відчуття, що потрапив у нову команду. Можна сказати, що був у тривалій відпустці, але у підсумку повернувся у “Гірник-Спорт”.

- Як себе почуваєте зараз? Вдалося повністю залікувати свої травми?

- Почуваюся набагато краще, ніж місяць тому. Тільки тренувальний процес покаже чи зміг повністю відновитися. За своїми внутрішніми відчуттями є впевненість, що все буде добре. Сподіваюся, що зможу на повну викладатися у кожному матчі.

- Як вас зустріли у команді Корольков, Лозовий?

- Можу сказати, що зустріли надзвичайно тепло. Хлопці роблять вигляд, що раді мене бачити, а там подивимося як воно насправдіsmiley. Усі гравці, з якими виступав раніше, задоволені, що  повернувся до команди. Крім Королькова та Лозового також добре знайомий з Шопіним та Пінчуком, Чопком.

Фото: gornyak-sport.net


- Хто вас запросив  до команди?

- Зателефонував Володимир Мазяр та запропонував перейти у “Гірник-Спорт”. Для мене надзвичайно важливо, що головний тренер зацікавлений в тому, щоб я грав за його команду. Вважаю, що зацікавленість головного тренера у будь-якому трансфері повинна відігравати ключову роль. Наскільки мені відомо, президент клубу також був не проти мого повернення. Взагалі, Петро Матвійович (Каплун - Авт.) завжди до мене дуже добре ставився.

Коли закінчився контракт з попереднім клубом, Володимир Іванович відразу зі мною зв'язався. Відчув, що головний тренер на мене розраховує у наступному сезоні. Скажу відверто, через цілу низку причин не планував продовжувати угоду з “Балканами”, тому майже без роздумів погодився переїхати в Горішні Плавні. Щасливий від того, що повернувся у команду.

- Уже відомо під яким номером гратимете?

- Якщо вільний 13-й номер, то з радістю заберу його собі. Коли команду тренував Ігор Жабченко, не можна було грати під 13-м номером. У тренера були свої певні забобони з цього приводу, тому грав під 23-м номером. Для мене не надто важливо під яким номером гратиму, головне щоб своїми діями на полі допомагав команді перемагати.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору