Новини ЗМІ

Романов: наступний сезон у Першій лізі буде ще складнішим

16:00, 25 червня 2019

Клубна пресслужба "Металіста 1925" поговорила з півзахисником Сергієм Романовим

Черговим спарингом проти команди "Металіст Юніор" "Металіст 1925" завершив програму першого циклу підготовки до нового сезону. Головним завданням втягуючого збору було побачити, хто в якому фізичному стані знаходиться та, з урахуванням цього, скорегувати подальшу роботу. Власне, з того, яким був цей збір, клубна пресслужба і почала інтерв'ю з півзахисником "жовто-синіх" Сергієм Романовим.

- Сергію, тільки-но завершилося заключне, шосте тренування на цьому зборі. Чи все виконали?

- Звичайно, кожен приїхав у розташування команди у різному фізичному стані. До того ж, було і багато потенційних новачків. Тому, головним, як-то кажуть, протягом цих шести днів було втягнутися у тренувальний процес та потроху набирати форму. У нас було багато бігової роботи, занять із тактики, ігрових вправ. Сьогодні ввечері закріпимо цей етап спарингом проти нашої молоді. Тренери подивляться у справі новачків та зроблять певні висновки відносно їхньої подальшої долі. Загалом, всі працюємо із задоволенням!

- Умовами тут, у Високому, задоволені?

- Звичайно, на базі все на найвищому рівні. У нашому розпорядженні поля чудової якості, тренажерна зала, басейн, сауна та кріосауна. Хочеться подякувати і нашим кухарям, які кожного дня готують різноманітні та дуже смачні страви. Тому, нам залишається лише наполегливо працювати та готуватися до нового сезону. Він, вважаю, буде ще більш важким.

- Давай все ж згадаємо сезон попередній. Чому, на твій погляд, його кінцівка вийшла такою провальною?

- Важко дати якусь змістовну відповідь, чому так сталося. Ніхто з нас навіть і подумати не міг, що так все завершиться. Ми дуже розчаровані, що не змогли вийти до Прем'єр-Ліги, адже для нас це було дуже важливо. І, як для кожного футболіста окремо, так і для команди та міста в цілому. Користуючись нагодою, хотів би від себе та своїх вже екс-партнерів Данила Каневцева, Андрія Ралюченка та Олега Синиці вибачитися перед уболівальниками за нашу поведінку та відвідування розважального закладу після останньої гри з "Авангардом".

- Ти казав, що наступний сезон буде складнішим. Чому, як вважаєш?
- Думаю, що конкуренція за вихід до УПЛ буде ще вищою. Так, не буде "Дніпра-1" та "Колоса", але ставитимуть завдання "Чорноморець", "Волинь", ми, напевно, "Рух", "Оболонь" та "Інгулець". А, може, і ще хтось. Тому зараз важливо якісно підготуватися до сезону, налагодити зв'язки з новачками та з перших турів включитися у боротьбу. Повторюся, буде важко, але ми прекрасно розуміємо всю відповідальність!

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами metalist1925.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору