Новини ЗМІ

Приходько: "Гірник" не збирається зупинитися на досягнутому

18:00, 22 червня 2019

Головний тренер криворізького «Гірника» Геннадій Приходько згадав перипетії минулого сезону на першому тренуванні після повернення команди з відпочинку

Фото: fcgornyak.dp.ua


- Ми зайшли в чемпіонат новачками, хотіли подивитися, на якому рівні готовності знаходимося, який взагалі рівень «Гірника», - сказав Геннадій Миколайович клубній прес-службі. - Тому конкретних завдань перед нами не стояло. Стартували, можна сказати, з чистого аркуша, команду збирали по крупинках, тому старт видався невдалим. Потім хлопці зіграли, притерлися.

Була непогана тривала безпрограшна серія, команда показувала хороший футбол. Всередині колективу поставили завдання вигравати в кожному матчі. Ми повернулися на професіональний рівень, хотіли повернути глядачів на трибуни. Вважаю, це вдалося, відвідуваність була непоганою по ходу чемпіонату".

За словами тренерами "Гірника" третє місце в групі - непоганий результат. "Третє місце - успіх для «Гірника», та ще й вийшли до 1/8 фіналу Кубка. Зупинятися на досягнутому не збираємося. У нас є потенціал. Всі ми хочемо максимальних завдань - підвищення в класі".

Фото: fcgornyak.dp.ua


- Чого не вистачило в кінцівці? Тут багато чинників: травми футболістів, дискваліфікації, третя сторона втручалася. В цілому, ми самі винні за таку кінцівку. В першу чергу, винен я як тренер. Десь не достукався до хлопців. Сподіваюся, надалі подібних помилок вдасться уникнути. Кожен зимовий новачок посилив команду: від воротаря до нападника. Хлопці добре влилися в колектив. Сподіваюся на них в подальшому.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору