Новини змагань

MATCHDAY! Плей-оф УПЛ: в очікуванні голів та драматичної розв’язки + трансляції

06:00, 8 червня 2019

Сьогодні буде зіграно матчі-відповіді плей-оф УПЛ

Фото: koloskovalivka.com


Ковалівка. Стадіон "Колос". 17:00
"Колос" Ковалівка - "Чорноморець" Одеса

Арбітр - Віталій Романов (Дніпро)

Телетрансляція матчу на каналі "Спорт 1"

Найважливіший матч в історії ФК «Колос» (Ковалівка) – про це було відомо заздалегідь, це підкреслює навіть сама організація матчу проти «Чорноморця», адже стараннями клубу-господаря зустріч плей-оф перетворилася на різностороннє свято із низкою цікавих заходів: фуд-корт, розіграш крутих подарунків, презент кожному, виступ струнного квартету Asturia Quartet та багато іншого  Вхід безкоштовний. Також організовується виїзд безкоштовних автобусів з міст Васильків та Фастів.
Сам матч також буде дуже напруженим і цікавим, у цьому немає жодних сумнівів. За висновками знаменитої компанії Wyscout, яка є партнером ПФЛ і детально аналізує всі наші змагання, у першому акті протистояння представники ПФЛ дали гідний бій «Чорноморцю». За ударами – 10:9, за володінням м’ячем – 34 хв : 33 хв, за точністю передач – 84,9% : 83,5%.
За останній місяць починаючи з травня «Колос» виграв усі домашні матчі, а от «Чорноморець» не програє вже чотири гри поспіль (три перемоги в регулярному чемпіонаті та нічия з ковалівцями). Яким буде підсумок протистояння – покаже гра.


Луцьк. Стадіон "Авангард". 19:00
"Волинь" Луцьк - "Карпати" Львів

Арбітр - Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Телетрансляція матчу на каналі "Аверс"

Фото: fckarpaty.com


Одне з найбільш гучних і давніх дербі – галицько-волинське – зібрало 10104 глядачів у Львові. Для «Волині», яка грала на стадіоні «Україна» проти давнього суперника вперше після вильоту із УПЛ (беремо до уваги суто офіційні зустрічі), нульова нічия є досить сприятливим результатом. Хоча, як ми пам’ятаємо, «Волинь» виглядала досить гідно, особливо, в першому таймі, де чимало загрожувала чужим воротам, а далі дисципліновано й злагоджено грала проти гідного суперника.
«Карпати» не програють три матчі поспіль – одна перемога та дві нічиї, включно з матчем проти лучан. Але при цьому треба пам’ятати, що на стороні «Волині» – її потужна серія. 11 матчів поспіль ще з березня місяця підопічні екс-карпатівця Тлумака не програють у чемпіонаті та стикових зустрічах. 6 перемог та 5 нічиїх за цей час.
«Думаю, в Луцьку буде аналогічний інтерес до поєдинку. Думаю, що і львів’яни поїдуть. Все-таки є десь така тенденція до зниження кількості глядачів на стадіоні. Я приїздив на вихідні, ходив у Львові на стадіон, і він був «мертвий». А сьогодні він був живий, сьогодні було якраз те, що треба. Я закликаю всіх ходити та їздити на матчі, бо на таких стадіонах футболістам та тренерам дуже приємно працювати, тому що ми працюємо для людей, для глядачів і заради таких матчів. Я думаю, що весь рік ми працювали якраз для цього», – зазначив Андрій Тлумак напередодні.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору