Новини змагань

Гегедош і Кожанов - серед найкращих у сезоні. Представляємо лауреатів

12:30, 7 червня 2019
Клуби ПФЛ визначили найкращих у сезоні 2018/19
Фото: fcvolyn.net

Згідно з Регламентом Професіональна футбольна ліга провела опитування серед клубів на звання найкращих тренерів і гравців сезону.
У першій лізі серед фахівців не було рівних Дмитру Михайленку. Тренер-тріумфатор, що зумів вивести "Дінпро-1" до Прем'єр-ліги, набрав 38 очок. Набагато відстали від нього Сергій Лавриненко ("Інгулець") і Руслан Костишин ("Колос"), в активі яких 13 і 12 очок відповідно. Загалом в опитуванні пролунали прізвища 11-ти наставників.
Фото: facebook.com/sportclubdnipro1

На звання найкращого футболіста претендували 23 гравці. Перемогу одержав півзахисник "Волині" Денис Кожанов, у якого 18 очок. Другим став найкращий бомбардир першої ліги Станіслав Куліш з "Дніпра-1" (10), замкнув призову трійку капітан "Дніпра-1" Сергій Кравченко, у нього сім очок.

У другій лізі найкращим тренером респонденти назвали Ігоря Столовицького, під орудою якого "Кремінь" став аболютним чемпіоном другого дивізіону. Він набрав 28 очок. У Олександра Кирилюка з "Черкащини-Академії", що посів другу сходинку в опитуванні, 19 очок. Третім фінішував наставник запорізького "Металурга" Олег Таран, у нього два бали менше. Відзначимо, що в анкетах згадувалися імена 14 фахівців.

Ігор Столовицький свій приз отримав із рук Сергія Макарова. Фото: ФК "Зірка"


Одразу 37 гравців претендували на звання найкращого футболіста, боротьба була непростою, а перемога дісталася нанаднику "Миная" Роберту Гегедошу, який набрав 16 очок. На три бали відстав від нього півзахисник "Мира" Олексій Бойко. В активі півзахисника "Кремня" Костянтина Чернія, що замкнув призову трійку, вісім очок.

Фото: facebook.com/gegedosh.robi.1


Вітаємо переможців і лауреатів опитування і бажаємо усім майбутніх перемог!

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору