Новини ЗМІ

Кополовець: "Минай" утримуємо власними силами без підтримки олігархів, депутатів (відео)

18:30, 3 червня 2019

Досвідчений півзахисник "Минаю" Михайло Кополовець став гостем каналу Трендец під час Золотого матчу

Кополовець - головний за жартами в українському футболі. Але після багатьох дуже веселих років в УПЛ, Кополовець став спортивним директором команди "Минай" з Ужгорода, який залюбки і досі виходить на поле і за два роки вийшов з "Минаєм" до першої ліги! Як Кополовець веде переговори з футболістами? Коли за "Минай" гратимуть Мілевський, Коноплянка, Федецький і Гладкий? Чи зможе "Минай" конкурувати з "Динамо" і "Шахтарем"? Дмитро Поворознюк вирушив на виїзд у Кропивницький, де "Минай" грав із "Кременем" Золотий матч за перемогу в Другій лізі. Суперексклюзив з найбільш душевним футболістом України!

Головні тези:

- Зараз займаюся селекційною роботою, контрактами гравців та і взагалі, багато інших питань вирішую, - сказав Кополовець. - Прагну ще пограти у футбол, завершувати кар'єру не планую. Склад Минаю на 90% складається з місцевих футболістів, команду утримуємо власними силами без підтримки олігархів, депутатів.

- Спілкувалися з Карнозою протягом восьми місяців і все ж вдалося переконати Артура перейди до нашої команди. Вже зараз Карноза у чотирьох матчах забив чотири м'ячі. Василь Кобін своїм досвідом дуже допоміг нашій молоді, адже хлопці рівнялися на нього, переймали досвід. Важливо, що футболісти мені довіряють і це дуже допомагає при перемовинах.

- Розмовляв з Федецьким, Кожановим, Худоб'яком, запрошував їх хоча б півроку пограти за “Минай”. Якщо все буде добре, то “Минай” ще всіх здивує гучним трансфером. На жаль, зараз молодим українським футболістам не вистачає харизматичності. Сумую за тими часами, коли на стадіон “Україна” приходили по 20 000 вболівальників. Команда виконала поставлене на сезон завдання, але всі прагнули завоювати цей неймовірний за красою Кубок чемпіона Другої ліги. Намагатимемося завжди грати у цікавий, атакувальний футбол.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору