Новини змагань

Столовицький: "Можливо перші матчі "Кремінь" проведе в Полтаві чи Олександрії"

20:20, 1 червня 2019

Кирило Куренко і Ігор Столовицький поділилися враженнями від Золотого матчу у Кропивницькому, на прес-конференцію тренери прийшли разом

Кирило Куренко і Ігор Столовицький. Фото: прес-служба ПФЛ


Головний тренер ФК "Минай" Кирило Куренко та головний тренер "Кременя" Ігор Столовицький поділилися враженнями від Золотого матчу "Минай" - "Кремінь" (0:1).

- Ви сказали, що гарна гра, але я гарної гри не побачив, - сказав Кирило Куренко. - Моментами «Кремінь» був гострішим. Результат заслужений. Не вистачало на гострі атаки Карнози та Гегедоша, дуже сиро зіграли. Будемо це виправляти під час перерви, тобто в міжсезоння. Шукати більш якісних гравців. Є претензії як особисто до гравців, так  до команди в цілому. Ще раз вітаю «Кремінь» з перемогою, непогана команда, гарно грає в захисті. Непоганий центрфорвард (Костянтин Черній – Авт.), чіплявся за м’ячі, багато виграв м’ячів. Побачимося в Першій лізі (посміхнувся).

- У першу чергу хочу поздоровити усіх вболівальників, усіх кременчужців з цією перемогою, - сказав Ігор Столовицький. – Велика подяка керівництву нашого клубу та самим гравцям. У цілому, так званий Золотий матч був не дуже виразним, була великою ціна помилки, тому було небагато гольових моментів. Але ми знайшли свій епізод, Костя Черній підтвердив свої бомбардирські якості. Забив м’яч, який виявився переможним. Команда суперника мені сподобалася, вона намагається грати у футбол. Не завжди все виходить, але дуже симпатична команда, бойовита, тому я думаю, що ФК «Минай» на вірному шляху.    


Читайте також: MATCHDAY! Без Гегедоша, але з Нурієвим і Чернієм. "У Золотому матчі" виграє команда з характером"


У будь-якому випадку, хтось мав поступитися сьогодні, але я вважаю, що в нас було трішки гострих моментів, хоча в цілому гра була рівною.  

- Ігоре Михайловичу, як команда готуватиметься до нового сезону?

- Сьогодні йдемо у відпустку і збирається 25 червня у Кременчуці. Поки невідомо, хто залишить команду, ще не спілкувалися з керівництвом. У залежності від задач на сезону, комплектуватимемо команду.

- Кириле, ви говорили, що не вистачало Гегедоша. Чому він не приїхав?

- Ми давали шанс тим гравцям, які мали небагато ігрової практики в сезоні. Дали їм шанс проявити себе, щоб зрозуміти, кому з них з нами йти дорогою далі у наступному сезоні.

- Кириле, наскільки великою буде комплектація на наступний сезон? Все ж два різних турніри – Друга і Перша ліга. Скільки вам виділять коштів на комплектацію?

- Поки таких розмов не було з керівництвом, все вирішуватиметься найближчим часом. Зараз усі йдуть і відпустку, збираємося 13 червня.

- Ігоре Михайловичу, як клуб розв'язутиме питання зі стадіоном на Першу лігу? Це питання хвилює всю футбольну спільноту.

- Це питання не в моїй компетенції, це – до керівництва клубу. Наскільки мені відомо, перші матчі проведемо не вдома – у Полтаві або в Олександрії. Можливо у Горішніх Плавнях. Це біда всього українського футболу, у такому місті як Кременчук немає гідного поля і стадіону. Він є, але не відповідає тим вимогам, які застосовують до Першої ліги. Наче закупили штучну траву останнього покоління, коли постелять мені невідомо. Місцева влада обіцяла допомогти з цим.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору