Новини змагань

MATCHDAY! Без Гегедоша, але з Нурієвим і Чернієм. "У "Золотому матчі" виграє команда з характером"

11:50, 1 червня 2019

Сьогодні у Кропивницькому відбудеться матч за звання абсолютного чемпіона Другої ліги

Стадіон у Кропивницькому в ідеальному стані. 01.06.2019. Фото: прес-служба ПФЛ


Хто крутіший? "Минай", що став найсильнішим в групі "А" чи найкраща команда групи "Б" - "Кремінь"

ФК Минай (Закарпатська обл.) – Кремінь (Кременчук Полтавська обл.)
місце №1 Групи «А» Другої ліги – місце №1 Групи «Б» Другої ліги
1 червня 2019 року (субота). 17:00. м.Кропивницький. Стадіон «Зірка»
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

Онлайн матчу за цим посиланням

Турнірної мотивації у матчу немає, обидва колективи вже підвищилися в класі. Головний тренер "Минаю" Кирило Куренко навіть натякнув, що застосує ротацію, давши шанс заявити про себе молодим гравцям. В усякому разі, ми точно знаємо, що не гратиме головний бомбардир команди Роберт Гегедош. Що може бути кращим для амбітного футболіста, ніж перед відпусткою потримати в руках трофей? Саме тому очікуємо серйозної битви з усіма наслідками, що випливають", - переконаний Артур Кисляченко, журналіст ua-football.com.

У Кропивницькому стоїть спека. Стадіон у день матчу готують до супер-фіналу. Фото: прес-служба ПФЛ


"Історія супер-фіналів Другої ліги зумовлена форматом змагань. Справа в тому, що Друга ліга встигла попроводитися і в форматі однієї — цілісної, і з розділом на 2-3 групи. От якраз у сезонах, коли ліга дробилася на дивізії за географічним принципом, і було доцільно визначати абсолютного чемпіона", - пише Артур Валерко, SportArena.com.

Дуель матчу: Столовицький проти Куренка

Найголовнішим протистоянням матчу буде тренерське. Куренко, за великим рахунком, нова людина в українському футболі та початківець у дорослому професіональному футболі. Він зазначав в інтерв’ю, що Друга ліга його не вразила. Чи захоче Кремінь вразити суперника, чи Столовицький також віддасть перевагу тому, щоб перевірити найближчий резерв – покаже гра. Відзначимо, що загалом у команди з Полтавщини очікується близький до оптимального склад. Єдине – питання, чи встигають повернутися «з корабля на бал» воротар Котляров і півзахисник Астахов, які побували в розташуванні студентської збірної України. А от у закарпатців через травму вибув до кінця сезону досвідчений захисник Корнутяк, були замінені по пошкодженнях в заключному матчі чемпіонату Ощипко та Федак.

На матчі планується близько 30-ти журналістів різних видань, у тому числі і журнлаісти популярного YouTube-каналу Трендець.

Заслужений тренер України Анатолій Бузник поділився очікуваннями від Золотого матчу.

"Вважаю, що у цьому матчі на перший план вийде мотивація тренерів та гравців, - сказав UA-Футбол Анатолій Іванович. - “Кремінь” та “Минай” ще не ставали чемпіонами Другої ліги. Здивувався, коли прочитав інтерв'ю Куренка, у якому він сказав, що ця гра для його команди неважлива.

На мою думку, після цієї заяви ужгородський колектив опинився у програшній ситуації. У зустрічі в Кропивницькому все вирішуватиме індивідуальна майстерність гравців та характер. Переможе команда, яка з максимальною відповідальністю та концентрацією підійде до даного протистояння. У “Миная” є виконавці, які мають досвід виступів у Прем'єр-Лізі та збірних, а у “Кременя” грають молоді та амбітні гравці, але перед грою у обох команд абсолютно рівні шанси на перемогу.

У житті завжди той, хто у тонусі, перемагає. Команді, яка не вирішувала турнірних завдань наприкінці чемпіонату потім дуже складно налаштуватися на вирішальний матч, але це не стосується “Кременя”. Кременчуцький колектив цілеспрямовано готується до "Золотого матчу".

Хочеться також подякувати “Кременю” за те, що вони віддали Котлярова та Астахова до студентської збірної на матчі Кубка “Карпатський простір”. Вони у п’ятницю вже повернуться в розташування команди переможцями цих змагань і вже зможуть зіграти. На жаль, ужгородці не відпустили своїх футболістів, тому у цьому плані “Кремінь” більш демократичний.

Якщо говорити про тренерське протистояння, перевага буде на боці більш досвідченого Столовицького. Звісно, у 28 років можна стати тренером, але у тренера з Ужгорода ще немає тренерського досвіду, але все це приходить з часом".

Слідкуйте за оновленням цієї новини, будемо інформувати протягом дня про останні події навколо матчу.

Пряма трансляція від "Кремінь ТВ" за цим посиланням. Коментатор - Олександр Тингаєв.

13:00. Компанія Select Sport Україна виступить технічним партнером Золотого матчу за звання абсолютного чемпіона Другої ліги між FC «Minaj» і МФК "Кремень". Це означає, що найкращі команди Другої ліги зіграють м'ячем Select Brillant Super, який стане офіційним для змагань Професіональна футбольна ліга з наступного сезону.

У перерві матчу буде розіграно три м'ячі серед уболівальників. До речі, реалізація квитків на гру проходить ударними темпами, вартість квитка складає 30 гривень. Вже продано близько 600 заповітних перепусток. Ще частину квитків безкоштовно надано навчальним закладам міста і області. 

15:13. Сергій Лавриненко, який сьогодні очолює "Інгулець", приїхав на рідний стадіон, тут починалася його професіональна кар'єра тренера з першим великим клубом - "Зіркою". Наставник "Кременя" Ігор Столовицький тепло вітає наставника клубу з Петрового. Вони гратимуть один проти одного уже наступного сезону.


15:20. Клубні автобуси "Кременя" і "Миная" прибули на стадіон синхронно, один за одним.


15:30. Роман Локтіонов і Олег Допілка грали разом саме у "Зірці". Тепер зіграють один проти одного у складі різних команд.


15:40. Дмитро Поворознюк також уже на місці. Чекаємо на каналі Трендец яскравий репортаж з "Золотого матчу". Традиційно буде цікаво.


16.15. Тренування танцювального колективу за планом.


16:25. Склади командза цим посиланням

16:55. У нас церемонія на рівні.


16:57. Офіційний м'яч матчу.


16:58. Лунає гімн України.


16:59. Капітани команд сьогодні Васін і Ченбай.


17:00. Ми почали. З центра поля розвели гравці "Кременя".

17:04. Із Кременчука приїхала група підтримки у кількості приблизно 50 чоловік.


17:10. "Минай" поки виглядає більш організовано і з претензією на гру першим номером.

17:12. Авер'янов після розіграшу кутового бив головою з району штрафної, над воротами.

17:15. Поки в нас так.

17:25. "Кремінь" поступово додає і вже виглядає набагато краще, контролює гру вже колектив Ігоря Столовицького.

17:32. Пиняшко пройшов лівим флангом, зробив простріл у штрафну "Кременя", ніхто не замкнув. Шанс!

17:50. Перерва. Відзначаємо, що наприкінці тайму у складі обох команд уже відбулися заміни, тренери посили лінію атаки. Локтіонов і Нурієв з'явилися у складі обох команд.

17:59. 15 хвилин перерви у нас були насиченими. Спочатку дівчата з місцвого гуртка станцювали спортивний танець, а потім було розіграно три м'ячі Select серед уболівальників.


18:07. Другий тайм почався.

18:18. У Другому таймі "Минай" вирівняв гру, провів кілька потенційно небезпечних комбінацій.

18:35. ГОООООООООООООЛ. Черній забиває 20-й гол у цьому сезоні і виводить свою команду вперед. "Кремінь" попереду за 11 хвилин до фінального свистка.

18:37. "Кремінь" міг забивати вдруге. Після передачі з флангу, не вистачило трохи Чернію зросту.

18:47. Матч завершено. "Кремінь" стає абсолютним емпіоном Другої ліги.

18:58. Отже церемонія нагродження у фото вашій увазі. А ми з вами прощаємося. До нових зустрічей.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору