Новини змагань

Це реально! Гравці ПФЛ тренуються з національною збірною

15:50, 28 травня 2019

Кілька гравців змагань ПФЛ проводять заняття з головною командою країни

Для Олександра Назаренка (з кубком) - це перший виклик до лав молодіжної збірної. Фото: scdnipro1.com.ua


Молодіжна збірна команда України U-21 у червні візьме участь у Меморіалі Валерія Лобановського. Команда розпочне свій збір 31 травня, коли завершаться змагання УПЛ. Однак для 11-ти кандидатів змагання у регулярних чемпіонатах закінчилися  - вони уже зараз знаходяться у розташуванні команди Руслана Ротаня та тренуються разом із національною збірною під керівництвом Андрія Шевченка. Одразу двоє гравців представляють клуб ПФЛ – «Дніпро-1». Йдеться про Олега Кожушка та Олександра Назаренка.

«Для цих хлопців робота з національною збірною є відмінним шансом відчути атмосферу головної команди, провести тренування, - сказав наставник «молодіжки» Руслан Ротань прес-службі ПФЛ. - Це великий досвід, і в цілому розуміння сучасного футболу, який наша головна команда сповідує. Для наших гравців це дуже класно, великий шанс і великий крок уперед».

Зрозуміло, що для футболістів, які ще вчора виходили на поля змагань ПФЛ – це велике досягнення. «Ми спілкуємося з гравцями, вони дуже задоволені наданим шансом. Для них це чудова можливість для саморозвитку, побачити, чим живуть найкращі футболісти країни. І коли вони дивляться на гравців першої команди, то зростають разом із ними, бачать, до чого прагнути».

«Працювати з тренером із фізпідготовки національної команди приємно і складно, – сказав Олександр Назаренко ffu.ua. – Навантаження чималі, зрозуміло, що у першій команді вони вищі, ніж у «молодіжці». Але нам треба тягнутися і ставати кращими. Від цього ми лише отримуємо задоволення. Щоб дорости до рівня старших треба натхненно працювати і ніколи не здаватися».

Гравці національної команди та «молодіжки» живуть на одній базі, що є гарним стимулом для молодих футболістів. «Запросити нас працювати разом була ініціатива тренерського штабу національної збірної. Ми були двома руками «за».  Було б гарно, якби подібна позитивна традиція продовжилася. Це корисно як для гравців, так і для тренерів. Зараз ми - як єдина команда, і це дуже чудово!» - сказав Руслан Ротань pfl.ua.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору