Новини змагань

Плей-оф Першої ліги. Анонс перших матчів

13:00, 28 травня 2019

Уже у середу, 29 травня, відбудуться перші матчі плей-оф за право грати у Першій лізі

Фото: mfcmetalurg.com


У понеділок, 03 червня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у "Золотому матчі" та матчах плей-оф із експертом у студії. Початок о 20:30.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка у найваживішому матчі сезону! Продовжуйте #Житифутболом!


Чемпіонат України. Сезон 2018/19. Матч плей-оф за право грати у Першій лізі

29 травня 13:00. Суми. "Ювілейний"

ПФК "Суми" - "Черкащина-Академія" (Білозір'я)

Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)

Черкащани лише в заключному турі втратили лідерство в групі "А" Другої ліги, поступившись першим рядком "Минаю". І тепер в плей-оф матумать довести, що гідні Першої ліги. Суперник "академіків" - "Суми" - останні роки балансували між зоною вильоту і стиковими матчами. 2017-го "городяни" відстояли своє "право на життя", перемігши за сумою двох ігор "Балкани" (2:0 і 1:1). Тепер - новий іспит, не менш важливий. Зазначимо, що "Суми" у весняній частині чемпіонату встановили одразу кілька антирекордів: 49 пропущенних м'ячів у 10 матчах, сім розгромних поразок і найбільша в історії клубу поразка - 1:10 від "Руху". Натомість "Черкащина-Академія" зазнала лише двох поразок у 10-nb заключних турах. Після своєрідного ребрендингу "академіків" з перебазуванням до Білозір'я команди не зустрічалися.


Чемпіонат України. Сезон 2018/19. Матч плей-оф за право грати у Першій лізі

29 травня 19:00. Запоріжжя. "Славутич Арена"

"Металург" (Запоріжжя) - "Агробізнес" (Волочиськ)

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

Команда з Волочиська лише сезон тому підвищилася у класі, але ризикує повернутися до Другої ліги. Натомість, запоріжці за якийсь рік з аматорів можуть вирости до клубу рівня Першої ліги. Втім, трагедія станеться в будь-якому випадку: "Агробізнес" аж ніяк не хоче вилітати, а "Металург" також не збирається ще на сезон відкладати свої найвищі завдання. Відзначимо, що весною "аграрії" не здобули жодної перемоги (крім технічних), а "металурги" виграли дев'ять матчів з десяти. Раніше команди не зустічалися.

Матчі-відповіді - другого червня.

Нагадаємо, що минулого вік-енду фінішували змагання у Першій та Другій лігах сезону 2018/19. Тепер на команди чекає "Золотий матч", та два матчі плей-оф - за місце УПЛ та Першій лізі.

 

Прес-служба ПФЛ0,




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору