Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 27 тур. Анонс матчів заключного туру

09:00, 25 травня 2019

MATCHDAY! Друга ліга. 27 тур. Анонс матчів

Фото: офіційна сторінка НК "Верес" у ФБ


У понеділок, 27 травня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 30-му турі Першої ліги та у 27-му турі в Другій лізі із експертом у студії - чемпіоном Першої і Другої ліги змагань ПФЛ, колишнім футболістом Андрієм Черновим.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група "А"

25 травня. 17:00. Івано-Франківськ. Стадіон "Рух"

ФК "Калуш" - "Буковина" (Чернівці)

Арбітр: Максим Пономаренко (Одеса)

Дискваліфіковані: Книш - Павлюк

"Калуш" через природні катаклізми змушений првоести свій матч у Івано-Франківську. Не забуваємо, що навіть в останньому турі зберігається щільність у турнірній таблиці. В випадку перемоги калушани можуть зробити крок, а то й два вгору. Тож візит аутсайдера для них – відповідальний. А гарна новина в тому, що ФК «Калуш» до цього двічі обіграв буковинців – 3:0, 2:0.


25 травня. 17:00. Млинів. Стадіон "Колос"

"Верес" (Рівне) - "Черкащина-Академія" (Білозір’я)

Арбітр: Олександр Титов (Донецьк)

Дискваліфіковані: немає

Фото: офіційна сторінка НК "Верес" у ФБ


Лідер їде на Рівненщину з чітким завданням – щоб не залежати ні від кого, треба вигравати. П’ята команда першості в західній групі спробує спинити потужну ходу «Черкащини», яка виграла три останніх матчі та є найефективнішою в Групі «А» в 2019 році.


25 травня 17:00. Хмельницький. СК "Юність"

"Поділля" (Хмельницький) - "Нива" (Вінниця)

Арбітр: Андрій Кошура (Чернівці)

Дискваліфіковані: немає – Дугієнко

Для подолян заключний матч сезону – шанс обірвати домашні невдачі, адже вони зазнали три поспіль домашні поразки перед цим. Але й «Нива» (Вінниця) прагне реабілітації за недавні програші «Поліссю» та «Вересу». За сприятливих обставин гості можуть поборотися навіть за третє місце.


25 травня. 17:00. Тернопіль. Міський стадіон

"Нива" (Тернопіль) - "Минай" (Ужгород)

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Дискваліфіковані: немає

Тернопільська «Нива» безпосередньо може вплинути на головну інтригу туру – в випадку, якщо вона відбере очки у гостей, «Черкащина» за будь-яких обставин фінішує першою. Закарпатцям треба вигравати, очікуючи хороших гостей із Рівненщини.


25 травня. 17:00. Макаров. Стадіон ім. Михайла Бруквенка

"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) - "Полісся" (Житомир)

Арбітр: Ярослав Песоцький (Суми)

Дискваліфіковані: немає

«Чайка» – відкриття весняної частини сезону, вона у п’ятірці найкращих у північно-західній групі Другої ліги. На своєму полі цього року вона виграла всі три попередні матчі. «Полісся» буде складним випробуванням – суперник досвідчений, та ще й розлючений недавніми очковими втратами. Шансів на зону плей-офф у житомирян вже не лишилося, але третє місце в групі ще треба відстояти.

 

Група "Б"

25 травня 17:00. Горностаївка. Стадіон "Затис"

"Мир" (Горностаївка) - ФК "Нікополь"

Арбітр: Єгор Кевлич (Кропивницький)

Дискваліфіковані: Мілєсін – немає

Заключний матч сезону не змінить турнірного положення команд – «Мир» п’ятий, а «Нікополь» – останній, очковий відрив такий, що останній тур не змінить цього розкладу.


25 травня 17:00. Берислав. Стадіон "Машинобудівник"

"Таврія Сімферополь" - "Металург" (Запоріжжя)

Арбітр: Євгеній Цибулько (Черкаська обл.)

Дискваліфіковані: немає

Фото: офіційна сторінка МФК "Металург" у ФБ


«Таврія» веде заочну боротьбу за шосте місце з «Енергією», а от «Металург» достроково гарантував собі другу позицію. У цій грі гості будуть обкатувати ті напрацювання, які вони прибережуть на матчі плей-офф.


25 травня 17:00. Миколаїв. Стадіон "Парк Перемоги"

МФК "Миколаїв-2" - "Гірник" (Кривий Ріг)

Арбітр: Артем Михайлюк (Київ)

Дискваліфіковані: Берко, Сартіна – Заїменко

«Гірник» лише на два очка випереджає «Кристал», тому, щоб фінішувати третім, повинен обов’язково вигравати в Миколаєві. «Корабели» – аутсайдери, на першому етапі зазнали двох розгромних поразок від криворожан. Але спробують дати їм бій, бо це той суперник, на якому молоді можуть перевірити свої сили.


25 травня 17:00. Нова Каховка. Стадіон "Енергія"

"Енергія" (Нова Каховка) - "Кристал" (Херсон)

Арбітр: Андрій Рижий (Дніпро)

Дискваліфіковані: Жуков – немає

Дербі Херсонщини – сьома команда проти четвертої, обидва колективи ще теоретично можуть поліпшити своє турнірне положення, тож їхнє принципове протистояння має бути цікавим. Відзначимо, що лише раз за дев’ять років їх змагання одне проти одного в Другій лізі гра пройшла без голів.


25 травня 17:00. Одеса. Стадіон "Іван"

"Реал-Фарма" (Одеса) - "Кремінь" (Кременчук)

Арбітр: Клим Заброда (Київ)

Дискваліфіковані: Філіппов – немає

«Кремінь» – достроковий переможець групи – їде в Одесу з думками про супер-фінал. У випадку, якщо одесити їм не програють, гарантують собі місце не нижче восьмого. Втім, цього сезону кременчужани двічі обігрували «Реал-Фарму» без пропущених м’ячів - «всуху». Чи перервуть господарі ці невдачі, покаже гра.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору