Новини змагань

MATCHDAY! 24-й тур. "Інгулець" - "Агробізнес" + трансляція

11:30, 23 травня 2019

Сьогодні відбудеться перенесений матч 24-го туру у Першій лізі

Фото: fcab.com.ua


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Перенесений матч 24-го туру

23 травня. 16:00. Петрове. "Інгулець"

"Інгулець" - "Агробізнес"

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)

Дискваліфіковані: немає - Семенець, Черненко

Перший матч: 2:1

Петрівський "Інгулець" приймає оплески всієї ПФЛ за історичне звершення - вихід у фінал Кубка України. А тепер команда виступить і перед рідною публікою - слідом за запорізьким фіналом проти "Шахтаря" та важливим виїздом у Харків до "Металіста 1925" підопічні Сергія Лавриненка прийматимуть "Агробізнес". Напередодні господарі провели тренування і познайомили з ним своїх уболівальників.

Для волочисців це буде останній матч у регулярному сезоні - в заключному турі на них чекає технічна перемога над "Зіркою", а от "Інгулець" проведе ще одну домашню гру - проти "Балкан". Якщо "Агробізнес" уже не має шансів покинути зону плей-офф, то "Інгулець" має можливість як піднятися вгору, так і втратити свою поточну сьому позицію. А отже, в передостанньому матчі сезону, петрівцям варто перемагати - і щоб убезпечити себе від переслідувачів (а "Миколаїв" та "Балкани" відстають всього на три очка), і щоб лишати шанс на підйом на крок вперед (п'ять очок відставання від "Авангарду" при двох матчах, які залишилися).

Пряма трансляція відбудеться за цим посиланням:

Пригадуючи перше коло, коли "Інгулець" виграв у Волочиську 2:1 у драматичному, напруженому матчі, не маємо сумнів, що й ця перенесена гра буде особливо напруженою.

 

Прес-служба ПФЛ

SportArena - інформаційний партнер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору