Новини змагань

У очікуванні видовища. MATCHDAY! Перша ліга. 29-й тур. Анонс

09:00, 19 травня 2019

Анонс матчів 29-го туру сезону 2018/19 у Першій лізі

У понеділок, 20 травня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у передостанніх 29-му турі Першої ліги та у 26-му турі в Другій лізі із експертом у студії футбольним тренером Ігорем Жабченком. Початок о 19:30.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 «Металіст 1925» цього туру отримає три очки за технічну перемогу над ФК «Зірка», яка знялася зі змагань


Перенесений матч 23-го туру

19 травня. 17:00. Харків. ОСК «Металіст»

«Металіст 1925» - «Інгулець»

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Дискваліфіковані: Жук – Козак

Перший матч: 0:1

Тренування "Металіста 1925" напередодні. Фото: Елісса Вєтрова


«Металіст 1925» рук не опускає і вже сьогодні спробує дати гідний бій, а головне – перемогти, у матчі з одним із найбільш принциповим суперником. Ще б пак, напередодні президент клубу з Петрового Олександр Поворознюк заявив, що «Інгулець» святкуватиме участь у фіналі Кубка України і може не протверезіти навіть до матчу з харків’янами, що за його словами, не проблема. «Команда Лавриненка зможе обіграти суперника навіть напідпитку», - сказав епатажний президент.

Найбільшого подразника «Металісту 1925» годі й вигадувати. Тим більше, коли на кону стоїть одне з місць у плей-офф до УПЛ. З однією лише ремаркою – харків’янам треба вигравати обидва матчі на фініші і сподіватися на осічку когось із суперників – «Колоса» чи «Волині».


19 травня. 16:00. Заря. Стадіон ім. Б.Тропанця

«Балкани» - «Авангард»

Арбітр: Ігор Бич (Київ)

Дискваліфіковані: Саламаха - Полюлях

Перший матч: 2:1

«Балкани» цієї весни запалюють. Команда без яскравих зірок у складі, з травмованим лідером півзахисту Герасимцем і єдиним придбання взимку Якубовим, який поки не виборов місце у старті, зараз серед найкращих за набраними очками. Це одна з тих команд, повболівати за яку в домашніх стінах збирається кілька тисяч охочих з околишніх сіл, для яких це можливість романтично випити вина і з’їсти м’яса на багажнику авто перед матчем, та палко привітати після гри у випадку перемоги чи втішити після втрати очок. А любителям футболу приємно поспостерігати за діями команди Пархоменка, який дійсно зробив симпатичний колектив. Спробувати себе на фоні такого суперника як «Авангард» - це реально свято футболу. Після гри подивимося, скільки ж уболівальників зафіксував у своєму рапорті арбітр.


19 травня. 17:00. Волочиськ. «Агробізнес»

«Агробізнес» - «Гірник-Спорт»

Арбітр: Сергій Задиран (Київ)

Дискваліфіковані: немає - Зуєвич

Перший матч: 1:1

Два невдахи сезону зустрінуться у Волочиську. «Гірник-Спорт» закінчував осінню частину сезону у зоні вильоту і ледь врятувався навесні від небезпеки. Тому вже зараз Володимир Мазяр намагається будувати команду на новий сезон. І робить це небезуспішно, не програючи вже більш як місяць. А от «Агробізнесу» доведеться таки пройти неприємне сито плей-офф із двох матчів. Тому цей матч як одна з генеральних репетицій.


19 травня. 17:00.. Луцьк. «Авангард»

«Волинь» - «Рух»

Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

Дискваліфіковані: немає - Копина

Перший матч: 3:1

Ого-го! Центральний матч весни для «Волині». Лучани вісім матчів не програють, вигравши шість із них. Команда відіграла втрачених шість очок за рішенням дисциплінарного органу ФІФА і вже точно аж ніяк не хоче оступитися в матчі проти команди з невеликого містечка на Львівщині. Щоправда, суперник сьогодні дуже і дуже непростий, який очолює авторитетний Кучук. «Рух» уже навесні довів, що з ним необхідно рахуватися будь-кому. Саме винниківці завдали першої поразки в сезоні «Колосу» на виїзді, так само обіграли у Краматорську «Авангард», вистояли у Петровому проти фіналіста КУ. Вояж до Луцька чекають усі, потираючи руки в очікуванні яскравого видовища.


19 травня. 17:00. Суми. «Ювілений»

«Суми» - «Миколаїв»

Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)

Дискваліфіковані: немає – Попов, Рогозинський

Перший матч: 1:1

Сумчанам буде дуже складно, адже в гості їде команда Сергія Шищенка. Вона уже наробила галасу цієї весни, лише раз програвши у шести матчах. А також, завдавши першої і єдиної розгромної поразки «Металісту 1925». Не виключено, що розрядить свою гармату Войцеховський і К і в Сумах. Хоча вдома відвертий  аутсайдер, якого позбавили професіонального статусу, але що грає за апеляцією, виглядаєш набагато краще, ніж у виїзних матчах.


19 травня. 17:00. Дніпро. «Дніпро-Арена»

«Дніпро-1» - «Колос»

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)

Дискваліфіковані: немає - Зозуля

Перший матч: 1:1

Ще один центральний матч лідерів змагань. Вірніше, чемпіона і головного претендента на срібні медалі. Команди показують видовищний футбол, мають дружні перетини всередині колективів, тому поспостерігати за грою цих суперників буде особливо цікаво.


19 травня. 17:00. Київ. «Оболонь-Арена»

«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття»

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)

Дискваліфіковані: Семенко – Дитко, Оринчак, Цюцюра

Перший матч: 1:0

Київська «Оболонь Бровар» цієї весни трішки здала позиції, але від цього не стала менш грізною силою у Першій лізі. Команда Сергія Ковальця спробує дати бій ослабленому кадровими втратами суперникові. Але «Прикарпаття» вже довело на початку сезону, що чим більше в команди проблем, тим вона сильніша.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору