Новини ЗМІ

Безсмертний: "Полісся" три тижні тренувалося в лісі (фото, відео)

15:00, 18 травня 2019

Житомирське “Полісся” вперше за 15-ть років провело тренування на Центральному стадіоні міста

Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ


Гравці та тренери були вражені якістю газону, на якому вони цієї п'ятниці потренувалися. Головний тренер ФК “Полісся” Анатолій Безсмертний розповів про емоції, які переповнювали команду під час тренування на домашній арені.

“Хлопці проводили тренування з чудовим настроєм та неймовірним завзяттям, адже вони мали можливість займатися на такому якісному газоні, - сказав Анатолій Петрович клубній прес-службі. - У нас лише позитивні враження від побаченого. Трішки розчарувалися від того, що маючи таке поле, поки не можемо на ньому грати. Мене переповнюють неймовірні емоції, після побаченого хочеться жити. Для гравців та тренерського штабу грати на такому стадіоні величезна мотивація. Віримо, що найближчим часом нарешті зможемо проводити матчі на нашій домашній арені", - зазначив спеціаліст.

Востаннє «жовто-зелена» команда виходила на газон 27 листопада 2004 року на матч проти ФК «Газовик-Скала» із міста Стрий, нагадує zhitomir.info. Після того «Полісся» жодного разу не виступало на рідній домашній арені. Безсмертний розповів про причини проведення тренування на новому стадіоні, а також наголосив на важливості останніх матчів у сезоні.

Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ


“Передматчеве тренування завжди б проводили на стадіоні. У нас виникла форс-мажорна ситуація через те, що на базі поле залило дощем, тому сьогодні нам дозволили займатися на Центральному стадіоні. Для хлопців це теж дуже важливо, адже вони три тижні тренувалися в лісі, тому треба було виїхати в місто, щоб зарядитися позитивними емоціями. Вся команда в бойовому настрої, розуміємо в якій ситуації знаходимося.

Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ


Для нас дуже важливо вдало провести заключні матчі у сезоні. Хлопці готуються та налаштовуються лише на перемогу, хочемо порадувати вболівальників своєю грою та результатом".

Нападник “Полісся” Вадим Шаврін виразив своє захоплення якістю газону. Гравець здивований від того, що команда не має змогу проводити свої домашні матчі на новому стадіоні.

“Говорили, що на початку весни трава була жовтого кольору, але видно, що вже сьогодні газон привели в належний стан. Якщо відверто, були приємно здивовані якістю газону. Не розумію, чому раніше не мали змогу тренуватися на цьому стадіоні? Команда займається у спорткомплексі “Танкіст”, а три тижні тому взагалі бігали в лісі. У Новоград-Волинський маємо їхати три години, не відчуваємо, що граємо домашній матч. Для всіх футболістів це є величезною проблемою".

Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ


Житомиру потрібна професіональна команда, переконаний Шаврін. "Уболівальники говорять, що заповнюватимуть нову арену, тому для мене дивно, чому не граємо свої матчі на Центральному стадіоні", - зазначив Шаврін.

Гравець ФК “Полісся” закликав усіх вболівальників прийти на стадіон та забезпечити немовірну атмосферу під час матчу.

Анатолій Безсмертний. Фото: офіційна сторінка ФК "Полісся" у ФБ


Нагадаємо, "Полісся" зараз посідає третю сходинку у Групі А. Команда має амбітні плани підвищитися в класі, але для цього треба вигравати обидва свої матчі і сподіватися на осічки конкурентів - "Черкащини Академії" і "Минаю".

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами polissyafc.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору