Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 24-й тур. Анонс

07:00, 15 травня 2019

Анонс матчів 24-го туру сезону 2018/19 у Першій лізі

Фото: офіційна сторінка ФК "Металіст 1925" у ФБ


У четвер, 16 травня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 24-му турі Першої ліги та у 21-му турі в Другій лізі із експертом у студії футбольним фахівцем Павлом Кікотем.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

«Колос» цього туру отримає три очки за технічну перемогу над ФК «Зірка», яка знялася зі змагань. Матч «Інгулець» - «Агробізнес» перенесено на 23 травня через участь клубу з Петрового у фіналі Кубка України


15 квітня 17:00. Зоря. Стадіон ім. Б.Тропанця

«Балкани» - «Волинь»

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Дискваліфіковані: немає – Бартулович, Карпенко

Перший матч: 2:4

П’ять матчів поспіль виграли волиняни, за весь сезон у Першій лізі не бувало серій більше шести. Однак на Одещину друга команда першості їде без двох дискваліфікованих гравців основи, які навесні відіграють велику роль в успіхах лучан.

Натомість, «Балкани» після відпочинку в минулому турі готуються дати бій одному з лідерів. Їм треба мати на увазі, що «Волинь» – лідер 2019 року за кількістю набраних очок (19 – навіть у лідера менше).


15 квітня 17:30. Краматорськ. «Авангард»

«Авангард» – «Рух»

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Дискваліфіковані: немає

Перший матч: 3:3

Суперники в першому колі порадували видовищним, результативним матчем. На це сподіваємося й зараз. «Рух», розгромивши «Агробізнес» у минулому турі (4:0), спробує вперше виграти в Краматорську.

«Авангард» минулого туру отримав три очка за «Зірку», тож мав час відновити й сили й задуматися, що можна протиставити посиленій команді Кучука.


15 квітня 18:00. Івано-Франківськ. «Рух»

«Прикарпаття» – «Металіст 1925»

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)

Дискваліфіковані: Борисевич, Ковальчук - немає

Перший матч: 0:2

Після «ураганної» перемоги над СК «Дніпро-1» (4:0 у минулому турі) «Прикарпаття» чекає в гості ще одного претендента на підвищення в класі. Утім, господарям не зможе допомогти пара основних гравців – захисник Ковальчук та півзахисник Борисевич, і це суттєві втрати для господарів.

Утім, «Металіст 1925» навряд чи буде зважати на такі новини й підійде до гри з максимальною мотивацією. Після втраченої перемоги в Горішніх Плавнях харків’яни відстають від трійки лідерів. Лише 8 очок вони набрали навесні в 2019 році – менше лише у волочисців та сумчан.


15 квітня 18:00. Миколаїв. «Верхнє поле»

«Миколаїв» – «Гірник-Спорт»

Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)

Дискваліфіковані: немає

Перший матч: 1:0

"Гірник-Спорт" три поспіль матчі зіграв унічию


Заміс середняків обіцяє бути цікавим: МФК «Миколаїв» у минулому турі вів у рахунку проти «Волині», але в підсумку програв. У свою чергу, «Гірник-Спорт» поступався вдома харків’янам, але в кінцівці відігрався зусиллями заслуженого ветерана команди Королькова.

Підопічні Мазяра тричі поспіль грають внічию і взагалі не виграють в гостях. Чи зможуть перервати ці ненайприємніші серії – покаже гра в Миколаєві.


15 квітня 19:00. Київ. «Оболонь-Арена»

«Оболонь Бровар» – «Дніпро-1»

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Дискваліфіковані: Гуттінер - Панасенко

Перший матч: 3:1

Центральний матч туру – протистояння двох клубів із першої п’ятірки. СК «Дніпро-1» офіційно оформив підвищення в класі, в свою чергу, а от «Оболонь Бровар» після поразки в драматичному матчі в Петровому спробує обірвати свою невдалу серію так, як це вийшло у «Прикарпаття». Тим більше, досвід є – у першому колі на виїзді кияни змогли переграти лідера.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору