Новини змагань

"Колос" випробував м'ячі SELECT Brillant Super (фото, відео)

16:25, 10 травня 2019

Майбутній офіційний м'яч Професіональної футбольної ліги SELECT Brillant Super продовжує турне Україною

Гравці ФК "Колос" випробували м'ячі SELECT Brillant Super.

Спортивний директор ПФЛ Євгеній Мороз та представники компанії Select приїхали на одне з тренувань "Колоса"

Після того як м'яч SELECT Brillant Super побував у "Прикарпатті", "Волині" та у Винниках, спробували м'яча і в Харкові. Тепер настала черга клубу з Ковалівки.

Після тренування Євгеній Морозко поділився враженнями від м'яча, але сподівається на те, що його команда уже цього сезону вирішить завдання виходу в УПЛ, тому їм не доведеться грати цими м'ячами. Бажаємо "Колосу" здійснити свою мрію!

Євгеній Морозко, півзахисник ФК "Колос": "М'ячі гарної якості, ними приємно працювати. Вони м'які, летять. Але сподіваюся, ними не гратимемо (посміхається). Вважаю, що це гарна ідея, ці м'ячі потрібні. Адже, скажімо, будь-яка команда яка приїжджає в гості грає завжди одним і тим же м'ячем. Немає такого, що у одних Adidas, у когось - Nike. У нашому випадку, всі команди тренуватимуться і готуватимуться до матчів одним м'ячем. Це буде приємно".

Нагадаємо, що новий м'яч для Першої та Другої ліг України - ідентичний м'ячу, яким грають в німецькій Бундеслізі, де ТМ Select працює під брендом Derbystar. М'яч буде забрендовано під ПФЛ - нанесенням двох логотипів. Сам м'яч буде розроблений у двох варіантах - літній та зимовий.

 

Фото і відео: прес-служба ФК "Колос"

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору