Новини змагань

"Металіст 1925" протестував м'ячі SELECT Super Brillant: "Враження досить позитивні"

11:00, 9 травня 2019

Майбутній офіційний м'яч Професіональної футбольної ліги SELECT Super Brillant продовжує турне Україною

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Після того як м'яч SELECT Brillant Super побував у "Прикарпатті", "Волині" та у Винниках, спробували м'яча і в Харкові. Після тренування прес-служба ФК "Металіст 1925" зібрала враження футболістів про м'яч.

Сергій Давидов, форвард ФК "Металіст 1925": "Новими м'ячами залишилися задоволені, у них, так би мовити, і відскок нормальний, і політ прогнозований. Те, що такими м'ячами грає німецька Бундесліга, однозначний плюс під час вибору Професіональної футбольної ліги України».


Читайте також: Клуби Першої і Другої ліг безкоштовно отримають м'ячі SELECT



Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Денис Дьяков, воротар ФК "Металіст 1925": "Після одного тренування судити, звичайно, складно, але в цілому враження від SELECT Super Brillant досить позитивні. Так, м'яч новий, "нерозбитий", але від цього тренування залишилися задоволені і я, і мої партнери".

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Вадим Жук, захисник ФК "Металіст 1925": "Щоб про нові м'ячі склалося максимально повне враження, ними потрібно потренуватися хоча б тиждень. Ну, а так жодного дискомфорту я не відчув. Нам сказали, що аналогами грають у вищій лізі Німеччини, а це апріорі означає, що м'яч, дійсно, якісний".

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Олександр Жданов, захисник ФК "Металіст 1925": "Прокоментувати м'яч? Перше враження цілком позитивне. Всі ті якості, які він повинен мати, у цих м'ячів є. Упевнений, що керівництво ПФЛ зробило правильний і усвідомлений вибір".


 

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com

Прес-служба ПФЛ за матеріалами metalist1925.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору