Новини ліги

Клуби Першої і Другої ліг безкоштовно отримають м'ячі SELECT

09:30, 7 травня 2019

Такими м'ячами грають в Бундеслізі, наголошує прес-служба Select Sport Ukraine

У середині лютого ПФЛ оголосила, що з початку наступного сезону Перша і Друга ліги матимуть фірмовий офіційний м'яч Select. Угода з компанією TM Select було підписано мінімум на три сезони: 2019/20, 2020/21 і 2021/22.

Протягом всього терміну контракту клуби Першої та Другої ліг будуть забезпечені м'ячами для проведення матчів. На всі м'ячі будуть надані річна гарантія на шви і ніпель, а також трирічна - на збереження форми. Нові м'ячі команди отримають вже на початку червня, щоб звикнути до них до старту нового сезону, повідомляє Select Sport Ukraine.

Новий м'яч для Першої та Другої ліг України - ідентичний м'ячу, яким грають в німецькій Бундеслізі, де ТМ Select працює під брендом Derbystar. М'яч буде забрендовано під ПФЛ - нанесенням двох логотипів. Сам м'яч буде розроблений в двох варіантах - літній та зимовий.

М'яч виготовлений за унікальною технологією - ручним швом і додатковим проклеюванням швів для мінімізації потрапляння вологи. Такі м'ячі довше зберігають форму і мають більш прогнозовану траєкторію польоту після удару. ТМ Select є єдиним виробником в галузі, який використовує тільки подвійні вузли для зшивання кутових швів.

Футболісти Прикарпаття вже встигли протестувати м'ячі SELECT, та зіграли ними свій перший матч проти "Волині" саме м'ячем SELECT Super Brillant,і гратимуть ним надалі. Цими м'ячами грає "Гірник-Спорт", а в Другій лізі - "Кристал" і "Гірник".

 

Прес-служба за матеріалами Select Sport Ukraine




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору