Новини змагань

Поєдинок у Дніпрі. MATCHDAY! 23-й тур. Анонс матчів у Першій лізі

07:00, 22 квітня 2019

Анонс матчів 23-го туру сезону 2018/19 у Першій лізі

Фото: koloskovalivka.com


У понеділок, 22 квітня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 23-му турі Першої ліги та у 20-му турі в Другій лізі із експертом у студії екс-футболістом «Чорноморця» і низки інших клубів Андрієм Черновим.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

"Прикрапаття" цього туру отримає три очки за технічну перемогу над ФК "Зірка", який знявся зі змагань, а поєдинок "Металіст 1925" -" Інгулець" відбудеться 19 травня через участь "Інгульця" у Кубку України цього тижня.


18 квітня 13:00. Суми. «Ювілейний»

«Суми» - «Оболонь Бровар»

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Дискваліфіковані: немає

Матч першого кола: 2:0

Після першого кола ПФК "Суми" повністю оновили кадровий склад. Фото: fcbrovar.obolon.ua


Сумська команда перебуває у затяжній серії невдач – не може виграти з вересня ось уже 12 матчів поспіль, незмінно програє вже чотири матчі поспіль. Навесні жодна інша команда не виступає настільки невдало – три розгромні поразки без забитих м’ячів. Це все погіршується тим негативним фоном, який існує навколо команди. Порцією позитивних емоцій для фанів могла б бути успішна гра на своєму полі.
Втім, «Оболонь Бровар», яка перервала безпрограшну серію домашньою поразкою від «Волині» (2:4), також гостро потребує результату. Зважаючи на загострення лідерської боротьби, коли поруч «Колос» та «Металіст 1925», у яких стільки ж очок, а позаду готова наздоганяти «Волинь», втрачати очки «пивоварам» не можна. На виїзді оболонці грають в цілому вдало, вони давно не програвали на чужому полі, тож їдуть за очками.


18 квітня 16:00. Горішні Плавні. СК «Юність»

«Гірник-Спорт» – «Колос»

Арбітр: Юрій Іванов (Донецьк)

Дискваліфіковані: немає

Матч першого кола: 2:5  

«Гірник-Спорт» поки що не вигравав під керівництвом Володимира Мазяра (нічия з «Інгульцем» вдома та поразки в Зорі й Івано-Франківську). Тому в домашньому поєдинку він однозначно спробує зіграти на перемогу – тим більше, свого часу «Колос» втрачав очки із цим суперником і програвав йому, а турнірна ситуація спонукає «Гірник-Спорт» набирати очки.
Втім, мотивація самих гостей також буде дуже великою. «Колос» зазнав першої в чемпіонаті поразки - у другому таймі «Рух» забив з пенальті, тепер ковалівцям треба конче вигравати, адже положення серед переслідувачів лідера надзвичайно щільне. В останніх сезонах «Колос» незмінно обігрував «гірників», аналогічні сподівання, напевно, є у них і тепер. Звідси – цікава інтрига та боротьба.


18 квітня 17:00. Волочиськ. «Юність»

«Агробізнес» – «Балкани»

Арбітр: Сергій Задиран (Київська область)

Дискваліфіковані: Курило - Платунов, Пєнов

Матч першого кола: 0:0

Фото: fcbalkans.com.ua


Волочиськ очікує перемог. Навесні команда програла обидва своїх матчі, хай і від суперників з числа лідерів, остання їхня перемога з гри датована ще жовтнем місяцем над «Зіркою», яка вже припинила свої виступи в Першій лізі. Тренерський штаб та футболісти мають виправдати сподівання керівництва. Обнадіює й матч першого кола, в якому на Одещині була зафіксована нічия.
«Балкани» їдуть до дебютантів ліги, маючи значно серйозніші весняні надбання. Але в гостях зорянці не виграють ще з осені, не можуть навіть забити на виїзді цього року. Саме вдома «Балкани» виступають значно переконливіше, ніж на чужих полях. До того ж, дискваліфікація двох провідних гравців – Пєнова та Платунова – дасться взнаки після драматично програного матчу з харків’янами. Щоправда, кадрова втрата є й у господарів – їм доведеться зіграти без основного захисника Курила.


19 квітня 18:00. Львів. «Скіф»

«Рух» – «Миколаїв»

Арбітр: Олександр Титов (Донецьк)

Дискваліфіковані: немає

Матч першого кола: 1:4

Навесні «Рух» набрав 8 очок – лише три команди мають кращі показники за аналогічний відрізок. Значно посилившись, отримавши досвідченого головного тренера, винниківський клуб впевнено підіймається з підвалин турнірної таблиці. Два рядки турнірної таблиці та шість очок відставання від миколаївців тепер не здаються не підйомними. Особливо якщо врахувати, що в минулому турі «Рух» виграв у Ковалівці та став першим клубом у чемпіонаті, якому вдалося забрати три очка у «Колоса».

МФК «Миколаїв» прекрасно розуміє силу суперника, але при цьому знає свої переваги. Всі 6 очок навесні команда Шищенка завоювала якраз на виїзді. В минулому турі вона здобула надвольову перемогу над «Авангардом» на його полі. Цікава обставина – сама історія говорить на користь гостей. У трьох попередніх матчах із цим суперником вони здобули одну перемогу й дві нічиї. «Рух» ще не вигравав у «корабелів» у офіційних матчах.


22 квітня 18:00. Дніпро. «Дніпро Арена»

«Дніпро-1» – «Авангард»

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)

Дискваліфіковані: немає

Матч першого кола: 2:1

Лідер – справжній гранд Першої ліги. Два роки поспіль дістаючись півфіналів Кубка України, СК «Дніпро-1» пишно представляє ПФЛ у цьому турнірі. Тепер же команді належить зіграти з «Авангардом» у чемпіонаті. Дебютуючи в дивізіоні, дніпряни знайомилися з кожним суперником. Так от, візит у Краматорськ у першому колі завершився перемогою – але досить непростою (2:1 у більшості).

Нині «Авангард» буде на фоні негативних спогадів від поразки від МФК «Миколаїв» (2:3 при тому, що вели в два голи). Але в цілому команда Косевича цілком переконливо грає в гостях (третє місце, 25 із 35 можливих очок якраз на чужому полі). Ще з осені три матчі поспіль краматорці виграють всуху в своїх виїздах.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору