Новини змагань

MATCHDAY. Друга ліга. Анонс суботніх матчів 19-го туру

11:00, 13 квітня 2019

Анонс матчів 19-го туру сезону 2018/19 у Другій лізі

Фото: polissyafc.com


У понеділок, 15 квітня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 22-му турі Першої ліги та у 19-му турі в Другій лізі із експертом у студії екс-футболістом «Ворскли» і низки інших клубів Іваном Кривошеєнком.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


Група А

П’ятниця, 12 квітня 2019 року. 16:00. с. Щасливе (Київська область). Стадіон «Княжа-Арена».
«Полісся» (Житомир) - «Буковина» (Чернівці).
Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка, Херсонської області).
Дискваліфіковані: Ладік Мєлконян, Андрій Понєдєльнік.

Пряма трансляція тут
«Буковина» продемонструвала, що встигла посилитися за зимовий антракт – у минулому турі вона досягла почесної нічиєї з «Минаєм», чим напряму посприяла одноосібному лідерству «Полісся».
Тож житомиряни, приймаючи останню команду першості (навіть без двох дискваліфікованих основних гравців), змушені будуть зважати на те, що «Буковина» переродилася й однозначно стала сильнішою. Після 5 перемог поспіль «Полісся» спробує продовжити свою успішну серію.


Субота, 13 квітня 2019 року. 15:00. м. Вінниця. Стадіон СК «Нива».

«Нива» (Вінниця) - «Нива» (Тернопіль).

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк).

Дискваліфіковані: немає - Остап Ілюк, Андрій Герт.

П’ять позицій та відразу дев’ять очок розділяють у турнірній таблиці дві нивівські команди. І хоча на першому етапі вінничани здобули перевагу в особистих матчах (перемога та нічия), наразі суперники гратимуть з чистого листа – обидві команди змінили головних тренерів та суттєво оновили склади.

«Нива» (Вінниця) почала з перемоги над «Чайкою» – вирішальний гол Малея на 90-й хвилині приніс величезну радість 2500 вболівальникам. «Нива» (Тернопіль) поступилася «Поліссю», але навіть у матчі з лідером проявила боєздатність. Тож дербі очікується цікавим і матиме суттєвий вплив на турнірне положення.


Субота, 13 квітня 2019 року. 15:00. с. Минай. Стадіон «Минай-Арена».

ФК «Минай» - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль).

Дискваліфіковані: немає.

Після осічки в Чернівцях, де без дискваліфікованого найкращого бомбардира Гегедоша «Минай» втратив очки й задовільнився нічиєю, клуб втратив співлідерство й опинився на другому місці.

Тож тепер матч проти команди із Київщини набуває особливої ваги для підопічних Харьковщенка. «Чайка» з липня місяця не може виграти в гостях, і для неї візит до одного з фаворитів сезону також буде випробуванням.


Субота, 13 квітня 2019 року. 15:00. с. Білозір’я. Стадіон «Зоря».

«Черкащина-Академія» (Білозір’я) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя).

Дискваліфіковані: немає.

Обидві команди стартували в 2019 році дуже здорово: «Черкащина-Академія» виграла на Рівненщині, «Поділля» вдома здобуло вольову перемогу над «Калушем». Тепер же настає час очного протистояння. «Черкащина-Академія», яка розділяє 3-5 місця, на своєму полі не програє в чемпіонаті з жовтня. «Поділля» з середини жовтня незмінно програє на виїзді. Втім, має перемагати, щоб скорочувати відставання від «Вереса» й шостого місця.


Субота, 13 квітня 2019 року. 16:00. м. Калуш. Стадіон «Хімік».

ФК «Калуш» - «Верес» (Рівне)

Арбітр – Степан Лапко (Львів).

Дискваліфіковані: Володимир Сениця – Антон Яременко.

Протистояння двох команд у чорно-червоних барвах цього сезону складається напруженим. І ФК «Калуш», хоча й є новачком ПФЛ, дає бій рівнянам – 1:0, 1:1 на першому етапі.

Наразі суперники по сусідству в турнірній таблиці, але при цьому між ними відразу п’ять очок. Зрозуміла мотивація кожного із суперників – як гостей, яким варто скорочувати дистанцію, так і господарів, які вперше цьогоріч зіграють вдома в оновленому складі з новим головним тренером.


Група Б

П’ятниця, 12 квітня 2019 року. 19:00. м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»
«Металург» (Запоріжжя) - МФК «Миколаїв-2»
Арбітр – Євгеній Назаров (Харків).
Дискваліфіковані: Юрій Сачко – Богдан Порох.

Пряма трансляція тут
Перемога «Металурга» над «Кристалом» в особливо важливому для групи лідерів матчі стала четвертою поспіль для запоріжців. Далі на них чекає матч проти резервної команди першолігового МФК «Миколаїв», яку вони двічі обіграли на першому етапі.
Важливою обставиною буде підтримка рідних трибун – на сьогодні «Металург» збирає в середньому більше як три тисяч глядачів за гру. Для юних «корабелів», до речі, цей фактор може стати важливим – це і велика відповідальність, і велика мотивація зіграти перед великою кількістю фанів на великому стадіоні.


Субота, 13 квітня 2019 року. 15:00. м. Кривий Ріг. Стадіон «Шахти Жовтнева».

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Енергія» (Нова Каховка).

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).

Дискваліфіковані: немає.

Після перемоги над ФК «Нікополь» криворізький клуб чекає в гості ще одну з команд із нижньої частини таблиці. Утім, «Енергія» на фоні одного з претендентів на медалі виглядала дуже гідно – на першому етапі досягла переваги в особистих зустрічах (2:0, 2:2), навесні стартувала з перемоги (2:0 над МФК «Миколаїв-2»). Отже, попри турнірну нерівність, певна інтрига в протистоянні все ж зберігається.


Субота, 13 квітня 2019 року. 15:00. м. Херсон. Стадіон «Кристал».

«Кристал» (Херсон) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро).

Дискваліфіковані: Андрій Лиховидов («Реал Фарма»).

«Кристал» пережив прикру поразку в Запоріжжі, яка похитнула його становище в групі лідерів. Утім, для херсонської команди й без того не існувало прохідних матчів – переслідування лідера та щільність наближення конкурентів не давали розслабитися.

Без граючого президента, найстаршого гравця вітчизняного футболу Лиховидова-старшого, «Реал Фарма» їде в Херсон із сподіванням досягти реваншу за дві поразки на першому етапі. Опинившись на передостанньому місці навіть після гідного нічийного матчу з «Таврією», одесити мусять грати тільки на перемогу.


Субота, 13 квітня 2019 року. 16:00. м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена ім. О.М.Бабаєва».

«Кремінь» (Кременчук) - ФК «Нікополь».

Арбітр – Микита Богатир (Запоріжжя).

Дискваліфіковані: Сергій Вовкодав («Кремінь»).

Лідер приймає аутсайдера – попри таку «вивіску», матч має певну інтригу. З одного боку, нікопольці досить переконливо грають в гостях (7 із 8 своїх очок здобули на виїзді). З іншого, «Кремінь» свого часу втрачав з ними очки – тож має боротися навіть із самою можливістю недооцінки. За останніх 7 турів підопічні Варжеленка здобули лише одне очко, тож турнірна мотивація буде грати на їх користь у прагненні набирати очки, щоб покинути останнє місце.


Субота, 13 квітня 2019 року. 17:00. с. Горностаївка. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) - «Таврія-Сімферополь».

Арбітр – Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Дискваліфіковані: Максим Богданов («Мир»).

Горностаївка в минулому турі побачила мінімальну поразку своїх улюбленців від «Кременя», втім, після лідера в гості їде добре знайомий суперник – з ним «Мир» перетинається не лише в чемпіонаті, а й в Кубку федерації футболу АР Крим.

«Таврія» в оновленому складі почала з нічиєї в Одесі. Перебуваючи на шостому місці, вона починає відставати від лідируючої п’ятірки, тож у матчі з сусідами по турнірній таблиці спробує скоротити 4-очкову відстань.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору