Новини змагань

"Насичена субота" MATCHDAY! Перша ліга. 19-й тур. Анонс

07:00, 23 березня 2019

Анонс матчів 19-го туру сезону 2018/19 у Першій лізі

Фото: ingulec.com


У понеділок, 25 березня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 19-му турі із експертом у студії Заслуженим тренером України Анатолієм Бузником.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

22 березня 14:00. Миколаїв. «Парк перемоги»

ФК «Миколаїв» - ФК «Інгулець» (Петрове)

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ)

Дискваліфіковані: немає

Пряма трансляція ТК XSPORT

Перший матч: 0:2

У матчі першого кола петрівці вирішили питання протягом перших 20-ти хвилин, забивши двічі, і далі вже грали по рахунку. Однак з того часу спливло багато води, команди провели великі кадрові ротації, а у "корабелів" змінився і тренерський штаб. Тому, яким вийде матч у Миколаєві на штучному покритті у Парку перемоги, покаже лише сама гра. Але ми точно чекаємо яскравого видовища, адже кваліфіковані футболісти у складі обох команд. З почином!



23 березня 14:00. Ковалівка. «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Дискваліфіковані: немає - Оринчак

Перший матч: 1:0

Із бойовим настроєм та збереженою бойовою основою підходять обидві команди до стартового матчу весни. Але якщо «Колос» буде боротися за медалі та підвищення у класі, то «Прикарпаття» наразі в середині турнірної таблиці, де, як відомо, кожен тур може внести серйозні зміни в розташування команд.

Господарі утримують найбільшу в чемпіонаті безпрограшну серію, яка триває від самого початку чемпіонату. Тільки «Колос» у Першій лізі все ще не знає гіркоти поразок.

Але є одна суттєва обставина: при цьому ковалівці є ще й лідерами за нічиїми (відразу 8 – половина від матчів), тож їхнім особливо складним завданням буде зіграти винятково на переможний результат.

«Прикарпаття» лише чотири очка із 17-ти здобуло в гостях. Сім матчів поспіль ще з самого липня вони не знаю виїзних перемог. Звідси – особлива принциповість їхнього виїзду на Київщину.


23 березня 15:00. Волочиськ. «Юність»

«Агробізнес» (Волочиськ) – ПФК «Суми»

Арбітр: Олег Деревинський (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

Перший матч: 1:1

Волочиський клуб дебютує в Першій лізі. Це складне випробування для колективу, який практично однією основою пройшов від аматорів до всеукраїнського представницького рівня. Не дивно, що взимку «Агробізнес» здійснив посилення й тепер очікує на ривок із небезпечної зони.

Сумська команда попереду на три рядки  таблиці та на п’ять очок. У першому колі вона досягла нічиєї з волочищанами, нині ж має практично повністю оновлений склад та тренерський штаб. Якими будуть ПФК «Суми» на початку весняної частини сезону – одне із найнагальніших запитань для любителів Першої ліги.


23 березня 16:00. Львів. «Україна»

«Рух» (Винники) – «Балкани» (Зоря)

Арбітр: Віктор Запрутняк (ужгород)

Дискваліфіковані: Лобай - немає

Перший матч: 1:2

Пряма трансляція ТК XSPORT

Зустріч давніх знайомих, які перетиналися ще на аматорському рівні та в Другій лізі. Причому, на професіональному рівні «Рух» виграв лише одного разу, тож тепер буде особливо мотивованим на стабільного та зіграного суперника.

«Рух», нагадаємо, проведе перший офіційний матч під керівництвом Кучука. Команда зазнала суттєвих змін і може задіяти низку новачків, у тому числі – перших в історії клубу бразильських легіонерів.

А от «Балкани», навпаки, обійшлися практично без змін. Єдине – повернувся в команду форвард Якубов із «Поділля», який тепер буде грати за зорянців не в оренді, а на постійній основі.

Для винниківської команди цей матч – особливо відповідальний. Якщо «Балкани» розташувалися на безпечній відстані в серединці, то «Рух» у небезпечній зоні й змушений боротися за збереження місця у Першій лізі.


23 березня. 17:00. Луцьк. «Авангард»

«Волинь» (Луцьк) – «Авангард» (Краматорськ)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Дискваліфіковані: Неділько - немає

Перший матч: 1:0

З великим нетерпінням очікує Луцьк старту весняної частини сезону. Команда провела гарне точкове посилення та готова наздоганяти конкурентів навіть за умови зняття шести очок, які, звісно, похитнули позиції волинян, здобуті в осінній частині.

Нині «Волинь» п’ята, а слідом – всього за одне очко відстані – «Авангард». Ось чому матч двох команд буде дуже важливим із точки зору турнірної стратегії. На користь господарів говорить те, що вони виграли два з трьох попередніх матчів проти краматорців.

У гостей же досить велике та солідне поповнення, вони розкуто грають в гостях (у трійці найкращих за виїзними матчами в цьому сезоні).


23 березня. 18:00. Харків. ОСК «Металіст»

«Металіст 1925» (Харків) – СК «Дніпро-1» (Дніпро)

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Дискваліфіковані: немає - немає

Перший матч: 2:0

Пряма трансляція ТК XSPORT

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Центральний матч туру, протистояння дуету лідерів, добре знайомих ще із друголігових часів, а нині найпринциповіших конкурентів у боротьбі за підвищення в класі.

Що можемо сказати про положення суперників перед центральною грою туру?

- їх розділяє п'ять очок

- СК «Дніпро-1» – найрезультативніша команда сезону

- харків’яни наразі найкращі за домашніми матчами (24 очка)

- «Металіст 1925» – найвідвідуваніша, вже точно можна сказати, що на цей матч у Харкові прийде більше 15 тисяч глядачів, що зробить його найвідвідуванішим у сезоні

- із чотирьох матчів між собою два виграв «Дніпро-1» при одній нічиїй та одній перемозі харків’ян;

- станом на вечір п'ятниці продано більш як 20 000 (!) квитків на ОСК "Металіст".

Хто виграє це протистояння? Відірветься ще більше лідер чи переслідувач загострить інтригу? Наскільки особливим виявиться матч із точки зору глядацької підтримки? Як проявлять себе численні зіркові новачки?

Матч, який буде в центрі уваги всієї України, у нас у Першій лізі!

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору