Новини змагань

Мирний: переглядаємо вихованців власної школи ФК "Нікополь"

13:00, 17 березня 2019

Директор ФК "Нікополь" Максим Мирний розповів про підготовку команди до сезону

Фото: fcnikopol.com.ua


Підготовчі збори

- Першого лютого команда зібралася на навчально-тренувальній базі «Колос» у Чкалові, - розповів Максим Мирний клубній прес-службі. -  Вже на третій день зборів футболісти зіграли свій  дебютний спаринг з ФК “Зоря”(Луганськ) U-21. Також свій матч провели хлопці з U-19.

Традиційні змагання

- Нікопольці вже встигли взяти участь у традиційному Кубку Єдності, під егідою Дніпропетровської обласної Федерації футболу. Відзначимо, що основна команда ФК «Нікополь» не пройшла в наступний етап цього турніру.

Трансферна діяльність

- Не без втрат входить команда в новий сезон. Покинув колектив Владислав Павленко, який перейшов у клуб вищого дивізіону Киргизстану "Алга". Необхідно відзначити, що ФК “Нікополь” підписав контракти з Дмитром Люсиком та Віталієм Слищенком. Обидва гравці брали участь в аматорському Чемпіонаті. Керівництво клубу вірить у цих футболістів і покладають на них великі сподівання.

Місцеві вихованці

- За досить короткий проміжок часу було переглянуто низку молодих футболістів клубної дитячо-юнацької школи ФК «Нікополь». До слова, школа була створена на базі клубу у вересні 2018 року. Тренерський штаб зупинив свою увагу на п'ятьох місцевих вихованцях. Сподіваємося, що хлопці з часом впишуться в основний склад команди і надалі впливатимуть на позитивний результат. На цьому селекційна робота не закінчена, клуб продовжує пошук необхідних гравців.

Юні таланти

- Молоде покоління ФК «Нікополь» намагається заявити про себе не гірше основної команди. Молодь U-19 бере участь у Всеукраїнських змаганнях I ліги. До того ж, молоді футболісти зуміли вийти в другий етап змагань щорічного Кубка пам'яті Миколи Кудрицького.

Питання інфраструктури

- Позитивні результати безпосередньо залежать від матеріальної бази клубу, яка останнім часом почала значно покращуватися. Нарешті у клубу з'явилися свої футбольні поля. На баланс ФК «Нікополь» передано три поля на стадіоні «Металург» імені Куценка. Щоправда, ці поля ще необхідно привести в належний стан. Поки що всі футболісти займаються на орендованих майданчиках. Сподіваємося, що найближчим часом буде проведена реконструкція центральної частини стадіону, адже це було особисто озвучена міським головою Андрієм Фісаком. ФК «Нікополь» дуже вдячний міському голові за підтримку та активну участь у житті клубу.

Амбітні завдання

- Незважаючи на низькі показники в турнірній таблиці, нікопольці не опускають руки  і дивляться в майбутнє з оптимізмом. Команда ставить перед собою максимальні завдання і в кожному матчі націлена на результат.

 

За матеріалами fcnikopol.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору