Новини змагань

Яровий: "Гірник" побореться за перше місце в групі

10:00, 14 березня 2019

Півзахисник криворізького «Гірника» Ігор Яровий розповів про очікування від відновлення сезону

Фото: fcgornyak.dp.ua


Клуби змагань ПФЛ знаходяться на фінішній прямій підготовки до відновлення весняної частини змагань. Спаринги, останні трансфери, затвердження планів на тижневий мікроцикл - все це зараз серед головних задач клубних менеджерів. Для футболістів Першої ліги контрольні матчі цього тижня є останньою можливістю перевірити готовність до відновлення сезону, а от Друга ліга стартує шостого квітня. Тому поєдинок у Горішніх Плавнях між багаторічними друзями-суперниками "Гірником" і "Гірником-Спорт" (1:1), які грають у різних лігах, носив різні задачі для тренерських штабів обох клубів. Після матчу враженнями поділився півзахисник криворізької команди Ігор Яровий.

- У нас був відмінний спаринг з клубом Першої ліги, - вважає 22-річний футболіст (на фото зліва). - У суперника хороша команда. Гра побудована через максимальне спрощення виходу з оборони в атаку після довгих передач. У нас трохи інший стиль футболу. Ми намагалися діяти через контроль м'яча завдяки короткому пасу. У першому таймі це нам менше вдавалося, але після перерви  повністю переграли суперника. Забили гол, тримали гру під контролем. Здавалося, все йшло до перемоги, але одна помилка при стандарті коштувала пропущеного гола в кінцівці.

Зробимо роботу над помилками і будемо рухатися далі. З кожним збором «Гірник» додає як в комбінаційній грі, так і на різних позиціях. Стосовно зборів, то все йде за планом. Граємо багато спарингів. Займаємося біговою роботою, тактикою. Місцями важкувато, але треба терпіти, адже в чемпіонаті буде легше (посміхається).

- Трохи більш як три тижні до старту сезону. Чекаєш з нетерпінням офіційних матчів?

- Звичайно. Від сезону найпозитивніші очікування. Кожен футболіст «Гірника» хоче підвищитися в класі, тому команда намагатиметься посісти перше місце. Докладемо всіх зусиль, щоб це вийшло. Чекаю, коли на домашні матчі прийдуть наші вболівальники. Вони завжди нас підтримують. За такої атмосфери з'являється подвійна мотивація.

 

За матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору