Новини змагань

Перші легіонери, збори в Бразилії: "Рух" заявив про масштабні плани (відео)

09:00, 7 лютого 2019

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький розповів про перші трансфери команди 2019-го року та анонсував перших легіонерів у клубі.

Якісне підсилення

- Головний тренер попросив нас підписати Максима Каленчука, з яким йому доводилося працювати в ФК “Сталь”, - розповів Володимир Лапіцький клубній прес-службі. - Максим кваліфікований виконавець, з досвідом виступів у  Прем'єр-Лізі, Першій лізі. Сподіваюся, що навесні Каленчук допоможе нам виправити турнірне становище.

Що стосується Марушка, цього виконавця хотіли бачити у нашій команді ще влітку, але на жаль, не вистачило декількох днів  щоб оформити трансфер, адже Руслан грав закордоном. Коли у нього завершився контракт з попереднім клубом,  ми залюбки запросили Марушку до “Руху”. Леонід Станіславович мав можливість спостерігати за новачком у контрольних матчах і був задоволений його діями.

Бразильські легіонери

- Задоволений своєю поїздкою до Бразилії. До нас прилітають декілька футболістів з цієї країни.  Сподіваюся, що нам вдасться перейняти їхній досвід, адже є багато чому  повчитися у бразильців.  У цей час у Бразилії проходить Кубок Сан-Паулу, у якому беруть участь близько 120 команд. На турнір приїздять скаути з усього світу. Приємно, що вдалося здобути певний досвід, який нам допоможе у майбутньому. Створюватимемо всі умови для професіонального зростання наших футболістів.

 

Плідна зустріч

- Під час поїздки вдалося зустрітися зі Сколарі, який ознайомився з проектом нашої команди. Тепер у далекій Бразилії знатимуть про ФК “Рух”. Отримав запрошення про проведення підготовчих зборів у Бразилії. Будемо розмовляти з президентом з цього питання.  Це був наш перший крок на бразильському трансферному ринку, якщо він буде вдалим, продовжимо працювати у цьому напрямку, - резюмував функціонер клубу з Винників.

 

Нагадаємо, ФК "Рух" матчі весняної частини змагань у Першій лізі проведе у Львові - на стадіонах "Скіф" і "Україна". У зимове міжсезоння клуб підписав зіркового тренера Леоніда Кучука, а учора - бразильського легіонера Леандро.

 

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: РУХ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору