Новини змагань

Шляхетний і небайдужий! Гравець "Кристала" допомагає обездоленим дітям

10:00, 5 лютого 2019

Нападник "Кристала" Віктор Мартян допомагає дітям із дитячого будинку

Віктор Мартян №22. Фото: mfc.mk.ua


Автором першого голу МФК "Кристал" у 2019 році став Віктор Мартян, який у контрольном поєдинку відзначився у воротах своєї колишньої команди - представника першої ліги МФК "Миколаїв". Прес-служба клубу поцікавилася у Віктора його враженнями від ходу підготовки команди та дізналася про благодійну діяльність, якою він займається.

– Тренуємося за графіком, - розповідає 25-річний форвард. - Що стосується власної форми то можу сказати, що на перших тренуваннях було важко, давалися в знаки новорічні свята. Виглядав відверто слабко, за що й справедливо отримав “на горіхи” від тренера. Тепер відчуваю, що починаю по трохи додавати від тренування до тренування. Взагалі важко оцінювати самого себе, це повинен робити тренер.

– Як тобі гра з першоліговим МФК "Миколаїв", звідки ти й перейшов до Кристала?

– Вважаю, що рівень першої та другої ліги відрізняється несуттєво, хіба що можна виокремити п’ятірку лідерів Першої ліги. Крім того наша команда зараз знаходиться серед лідерів Другої ліги. Зрозуміло, що це був контрольний матч, але все одно приємно обігрувати представника першого дивізіону. Ми провели доволі хорошу гру проти миколаївців, але звісно є ще над чим працювати і попереду нас чекає дуже багато роботи.

– Вікторе, давай трохи відійдемо від футболу. Наскільки нам відомо, ти допомагаєш дитячому будинку. Розкажи про це.

– Так, дійсно. По мірі своїх можливостей намагаюся допомагати дитячому будинку у Полтаві, де сам виховувався протягом восьми років. Допомагати почав з 2017 року після повернення зі Швеції. Напевне потрібно було прийти до цього раніше, але очевидно доріс до такого рішення тільки тепер. Востаннє відвідував цей дитячий будинок у січні цього року. Дуже вдячний своїм друзям Олегу Чуваєву, Максиму Кучинському, Віталію Момоту, Олегу Богданову та іншим людям, які допомагали мені збирати допомогу.

 

За матеріалами mfckrystal.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору