Новини змагань

Сапельняк: "Мир" зіграє на Кубку Пожечевського

10:00, 30 січня 2019

Олександр Сапельняк розповів про кадрові зміни та плани на збори

Фото: Олександр Крупиця


Горностаївський "Мир зимує на п'ятому місці у Групі Б Другої ліги, причому, за очками знаходиться ближче до лідерів. Звідси - перше питання головному тренеру команди ОЛександру Сапельняку від SportArena. Як розпланували збори, щоб у всеозброєнні підготуватися до другої частини сезону?
- Почали тренувальні збори ми 23 січня? - сказав Олександр Якович. - Тижневий мікроцикл відпрацюємо у себе в Горностаївці, і на завершення проведемо виїзний спаринг з МФК "Миколаїв". Зіграємо на синтетичному газоні в Парку перемоги 30 січня. З третього лютого заїжджаємо в Полтаву на Кубок Почежевского. У нинішньому році в турнірі зіграють шість команд, тому з четвертого по 14 число проведемо п'ять ігор.
- Чи відомі вже подальші плани?
- Багато залежатиме від погоди. Третій рік в Херсоні повинен проводитися Кубок Криму - в перших числах березня. Плануємо зіграти і на ньому.

 

- Поділіться інформацією щодо кадрових змін? Хто покинув команду?
- Всі залишаються на місці. Єдине, змушений завершити кар'єру Саша Голядинець, у якого пошкоджено плечовий суглоб. Після медоглядів лікарі не рекомендували йому грати в футбол, щоб не посилити проблему.


- Озвучите прізвища можливих новачків?
- Повернувся до нас Андрюша Сорокін, в нинішньому сезоні грав в аматорах за "ВПК-Агро". Приїхав в команду Олексій Тищенко ("Динамо" Хмельницький, молодіжні склади "Кривбасу" і "Таврії", ФК "Врадіївка", - прим. Авт.). З "Кременя" перейшов до нас Денис Білоусов. Вели переговори ще з низкою футболістів, але вони прийняли рішення грати за інші команди. Основна причина - багато хто просто не хоче їхати в село.

- З огляду на активність на трансферному ринку, можна говорити про те, що з фінансуванням у клубу особливих проблем немає?
- Так, все залишається на тому ж рівні. Вже починаємо підготовку атестаційних документів, необхідних для участі в сезоні 2019/20.

- Чи можливо побачити "Мир" серед претендентів на вихід у Першу лігу?
- Нам не так просто будувати команду, адже, повторюся, ми базуємося не в обласному центрі і навіть не в райцентрі, а в селі. З цієї причини багато футболістів, на жаль, не хочуть їхати в Горностаївку. Як часто буває, коли команда підвищується в класі, переходячи з Другої ліги - в Першу, або з Першої - в Прем'єр-лігу, доводиться міняти 70% складу. Там інший рівень футболу. Тож заздалегідь потрібно думати про потенціал виконавців. Але, в будь-якому випадку, ми будемо намагатися - як кажуть, очки, голи, секунди ніхто не відміняв.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору