Новини змагань

Прутян: у "Гірника" попереду ще дуже багато роботи

12:10, 28 січня 2019

Нападник "Гірника" Роман Прутян відповів на питання клубної прес-служби

Фото: fcgornyak.dp.ua


Нападник криворізького «Гірника» Роман Прутян підбив підсумки другого навчально-тренувального збору, а також розповів про гостьовий спаринг з петровським «Інгульцем» (2:6). 20-річний річний вихованець школи "Гірника-Спорт" провів на полі 60 хвилин, замінивши після першої половини гри Шмата.

- Перші два тайми команда зіграла на хорошому рівні, - відзначив форвард, який перейшов до "Гірника" влітку минулого року. - Непогано протистояли клубу першої ліги, вели 2:0. Але поступово далася функціональна готовність хлопців, на зборах таке буває. Третій тайм відіграли нормально, були моменти, свої ворота відстояли «на нуль». За рахунку 2:3 у мене був відмінний шанс забити, зобов'язаний був відзначитися, але не вдалося ним скористатися. На заключний ігровий відрізок, зізнаюся, нам не вистачило свіжості, плюс позначився клас суперника. Весь цей час ми провели практично без м'яча.

- У цьому спарингу ти грав на позиції півзахисника. Наскільки зручно діяти не на вістрі?
- Ніяких проблем, якщо чесно. Раніше я вже грав в середині поля. Звичайно, в даній ситуації доводиться згадувати деякі навички, але, в цілому, відчуваю себе досить комфортно. Найголовніше для мене, грати і приносити користь команді. А на якій позиції, вирішувати виключно тренеру.

- Оціни другий зимовий збір «Гірника».
- Збір провели плідно, насичено: займалися, приділяючи більше уваги фізичній підготовці, виконали великий обсяг бігової роботи. Багато працювали з м'ячем, була аеробіка. Після другого збору планую просто трохи відпочити, адже накопичилася втома, а попереду ще дуже багато роботи для хорошої підготовки до сезону.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору