Новини змагань

Шевченко: "Оболонь Бровар" у кінці сезону відчула впевненість

13:30, 18 грудня 2018

Захисник "Оболоні Бровар" Євгеній Шевченко відповів на питання клубної прес-служби

Зимова пауза – час для відпочинку. Одразу після повернення з моря, ми зловили захисника «Оболонь Бровар» Євгенія Шевченка, який за підсумками першої  частини чемпіонату став найкращим лівим захисником Ліги. Про відпочинок і звання кращого, а також про зіграність команди і підготовку до весни – у нашому інтерв’ю:

- Ти зустрів свій День народження на відпочинку. Як це було?

- Поїхали нашою командною дружньою компанією у Єгипет у Шарм ель Шейх. Дуже добре відпочили, щоправда мало. Там відсвяткував і День народження! Зранку всі телефонували, писали у месенджери: батьки, гравці, тренери. На вечір замовили ресторан. Були Артем Ковбаса, Олександр Гуськов з дівчиною і я. Я одягнувся святково у все біле. Тут, в якийсь момент вимикають світло, виносять торт. Артем просить одразу віддати йому торт, щоб він привітав. І за секунду я вже посмакував тортом на повну, коли Ковбаса зацідив ним мені в обличчя. («У нього якраз обличчя обгоріло, то я лікував», – коментар Артема, який був поряд в момент запису інтерв’ю). Але мені це навіть сподобалося! Раніше ще так не вітали!

- Команда виходить з відпустки 22 січня. Як готуєшся?

- Тепер потихенько буду приводити себе у форму. Бігаємо з хлопцями у футбол, ходжу у спортзал. Тренери вже дали програму підготовки. Головне себе не запускати і бути готовим до зборів.

- Як оцінюєш фінішній відрізок першої частини від «ОБОЛОНЬ БРОВАР»?

- Дуже шкода, що команди пішли на паузу. Ми виграли чотири гри поспіль і, якби далі зараз був сезон, то наша безпрограшна серія продовжилася б. Команда відчула впевненість, все виходить, в кінці зігрались, відчули один одного. Зрозуміло, що коли багато нових гравців, то потрібен час на те, щоб зігратися. Влітку був короткий період для того, щоб напрацювати взаємодію. Але ми всі намагалися прискорити цей процес.

Перші ігри сезони давались нелегко, але потім розігрались, відчули гру, яку ставлять тренери. Зараз взимку проведемо повноцінні великі збори і на весну, є таке відчуття, команда заграє ще краще.

- По завершенню першої частини сезону кілька видань відзначили твою впевнену гру і внесли у символічні збірні Ліги. Наскільки приємно потрапляти до таких ТОПів?

Завжди приємно, коли робота оцінюється і винагороджується. Тут треба казати «дякую» усій команді. Це не я один – це труд всієї команди. Я віддаю паси – партнери забивають. Це команда зробила так, що я став кращим захисником. В будь якому разі, я і надалі буду робити все, щоб показувати лише найкращу свою гру.

- Наближаються різдвяні свята! Що б хотілося побажати вболівальникам?

Хочу привітати всіх з прийдешніми Різдвом і Новим Роком! Побажати хочу лише одного – щоб у нашій країні настав мир! Ми його дуже зачекалися!

 

За матеріалами fcbrovar.obolon.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору