Новини змагань

Футболісти “Оболоні Бровар” у переддень Миколая відвідали дитячий будинок-інтернат

11:00, 16 грудня 2018

Напередодні Дня Святого Миколая велика сім’я «ОБОЛОНЬ БРОВАР» відвідала Білоцерківьский дитячий будинок-інтернат, де проживають діти від 7 років з синдромом Дауна, ДЦП і діти-аутисти.

Фото: fcbrovar.obolon.ua


Велика сім’я, про яку згадали вище – це футболісти першої команди «пивоварів» Андрій Корнєв, Євген Єфремов, Артем Ковбаса і Іван Тюрін, вболівальники клубу, представники нашого технічного спонсора JAKO і волонтери.

Незважаючи на холодну погоду і дивний для суботи активний трафік, всі гості таки приїхали у будинок-інтернат і… знову потрапили і світ футболу. Саме так, адже зустрічали футболістів теж футболісти команди, яка зібрана з вихованців будинку. Тож атмосфера одразу була заряджена позитивом. І гості, і господарі не на секунду не переставали задавати питання про гру мільйонів.

Фото: fcbrovar.obolon.ua


«Ми розказали про те, як ми живемо, граємо, тренуємося. Вони розказали про себе. Дуже раді, що змогли подарувати дещицю радості цим хлопцям. Очікували, що проведемо тут недовго, адже у них є свій розпорядок дня. Але нас не відпускають вже котру годину! І це круто. Ми вже не вперше робимо подібне. Ми вже їздили в дитячий будинок у Пущі-Водиці. Сподіваюся, такі заходи будуть продовжуватися», – розказав капітан команди Андрій Корнєв.

Фото: fcbrovar.obolon.ua


Звичайно, не обійшлося і без подарунків. Крім великої кількості фото і автографів, «біло-зелені» привезли подарунки від клубу, від корпорації «Оболонь», JAKO (які одягнули місевих футболістів у нові костюми) і фанатів, які на зібрані під час матчу «ОБОЛОНЬ БРОВАР»-«Гірник-Спорт» гроші, купили дартс (до речі, це була давня мрія вихованців).

Дуже вдячні всім учасникам акції: волонтерам з організації «Соціальна Гармонія», JAKO, корпорації «Оболонь», футболістам, а головне вболівальникам, які і стали ініціаторами!

 

За матеріалами fcbrovar.obolon.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору