Новини змагань

Поспєлов: для "Металіста 1925" найважливішими стануть перші три матчі весни

11:30, 15 грудня 2018

Найкращий захисник "жовто-синіх" першої частини сезону - одесит Дмитро Поспєлов - в інтерв'ю прес-службі клубу поділився враженнями і від футбольної осені, і від свого відпочинку у карпатському Буковелі. Звичайно ж, не оминули і тему майбутнього "Металіста 1925" навесні 2019-го.

- Минулого тижня завершилося голосування за кращого захисника команди першої частини сезону. Дмитре, ти став переможцем. Задоволений?
- Дуже приємно, що вболівальники проголосували за мене. Вдячний їм за підтримку та за те, що слідкують за командою. Це дуже приємно та мотивує на нові звершення!

- У нашої команди один із двох найкращих захистів ліги. Завдяки чому вдається настільки впевнено діяти біля власних воріт?
- По-перше, коли м'яч у суперника, захищатися повинна вся команда, а не тільки чотири захисника. Намагаємось відповідально підходити до кожного ігрового моменту. По-друге, що хотів сказати, дійсно, дуже задоволений, що вдалося пропустити мінімум голів. Навесні будемо працювати в тому ж дусі.



- Добре, давай до відпустки: як її проводиш і чим займаєшся?
- Наразі я вже вдома в Одесі. Нещодавно повернувся з Карпат. На декілька днів їздили з друзями в Буковель, подихали свіжим гірським повітрям, попарили кісточки в чанах із гарячою водою з лікувальними травами. Сподобалася природа та неперевершена місцева кухня. Бограч, грибна юшка, дуже цікава подача борщу, коли його приносять у хлібних горщиках, ну і, звичайно, смачнюще м'ясо. Взагалі, вся кухня - така домашня, мені це до вподоби. Під час сезону намагаюсь їсти, якщо можна так сказати, більш "правильну" їжу, а в перші дні відпочинку дозволив собі покуштувати трошки і жирної. Смачно, але багато її не вживав.

- Перед тим, як їхати в Буковель, ти змінив колір волосся. Комусь проспорив?
(сміється) - Ні-ні, це не спір! Перед подорожжю в Карпати хотів перефарбуватися. А потім так сталося, що прийшов до перукарні на стрижку, а дівчина, що займається фарбуванням, була вільна. Трохи спонтанно в той день я і пофарбувався.



- Вже пройшло більше трьох тижнів із початку відпустки, скучив за грою?
- У нас дуже класний колектив, скучив за хлопцями. Хоча, ще і залишилося трохи часу на відпочинок, вже починаю думати про другу частину сезону. Що і казати, перший матч у нас який...

- Як підтримуєш форму?
- Я живу в Одесі біля моря. Можливо, знаєте - між пляжами Аркадія та Лонжерон є так звана "траса здоров'я", вранці роблю пробіжки вздовж моря по 7-10 кілометрів в легкому темпі. Без навантажень неможливо жити навіть у відпустці.


- За тиждень команда збереться на міні-збір у Харкові. Чого від нього чекаєш?
- Дуже хочу якомога скоріше зустрітися з хлопцями, поспілкуватися напередодні свят і пограти у футбол. Хотілося б ще гарної погоди, а, наскільки я знаю, останніми днями в Харкові дощить.

- Якою буде, як думаєш, друга частина сезону?
- Намагатимемось виграти всі поєдинки. Вважаю, що дуже багато буде залежати від перших трьох матчів весняної частини. На нас чекатимуть важкий домашній поєдинок із "Дніпром-1" та на виїзді - проти "Оболоні Бровар" і "Балкан". Вони будуть дуже важливими, як із турнірної точки зору, так і дадуть відповідь на питання, як ми підготувалися до сезону. Повторюся, від результату в цих матчах буде залежати дуже багато!







 
Фото: metalist1925.com
За матеріалами metalist1925.com



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору