Новини ЗМІ

Денис Перч: Наш продукт – це емоції

15:30, 10 грудня 2018

Віце-президент WWFC про світову популярність ММА та управління брендами з капіталізацією $7 млрд

В жовтні ПФЛ стала організатором наймасштабнішого спортивного форуму «Змінювати! Клуби. Міста. Спорт». У мультиспейсі Klitschko Expo  більше 200 спортивних менеджерів стали учасниками дискусії про створення успішних клубів, управління продажами, соціальні проекти, комунікацію, ефективність змін.

Денис Перч, віце-президент WWFC, розповів про нову еру розвитку турнірів змішаних єдиноборств в Україні.

«ММA – це світовий тренд, який з кожним днем набирає популярності в Україні. Наша ліга створена в 2013р, з 2014 р. ми входимо до ТОП-кращих промоушенов Європи»

«Ми намагаємося кожний турнір додавати щось нове, як наприклад, дизайн-концепти, які ми продумуємо самостійно. Ми переймаємо досвід лідерів ринку. Проте у нас не все ідеально, і є свої помилки»

Детальніше про  досвід, співпрацю з партнерами, перспективи та розвиток персонального бренду спортсменів – у виступі Дениса на Змінювати! Клуби. Міста. Спорт

15 грудня 2018 року у київському Палаці Спорту пройде професійний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 13. На турнірі відбудеться 9 поєдинків за участю бійців з України, Франції, Польщі, Бразилії, Австрії, Швейцарії, Азербайджану, Молдови та Білорусі. Головною подією вечора стане перший захист чемпіонського пояса Романа Долідзе. 30-річний уродженець Грузії на турнірі WWFC 13 проведе поєдинок проти поляка Михайла Пастернака.

«Уже продано понад 60% квитків. Упевнений, що за тиждень до турніру вільних місць вже не залишиться. Дякую уболівальникам та любителям ММА за таку активність», – прокоментував ажіотаж навколо турніру WWFC 13 віце-президент ліги Денис Перч.

«Ми привезли бійців топ-рівня з усього світу, які влаштують «шоу». Уболівальникам варто очікувати видовищних поєдинків!» – поділився очікуваннями від турніру WWFC 13 президент ліги Володимир Тесля.

Довідка:

World Warriors Fighting Championship (WWFC) міжнародна організація, проводить бої зі змішаних бойових мистецтв (ММА) серед професіоналів. Головний офіс у Києві, Україна. Заснована у 2013 році.

WWFC провела 39 турнірів, у тому числі 12 номерних івентів і турніри серії Road to WWFC, Ukraine Selection і Warriors Honor. Заходи організації проходили в Україні, Франції, Люксембурзі та Молдові.

Презентація




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору