Новини ліги

Про все найголовніше щодо кадрів у футболі – на спільному семінарі ПФЛ та УПЛ

09:30, 29 листопада 2018

Професіональна футбольна ліга разом з Прем'єр-Лігою проведе черговий освітньо-розвиваючий захід. Цього разу – це семінар для інспекторів із кадрів, бухгалтерів, фахівців із діловодства футбольних клубів.

07 грудня о 10:00 у Будинку футболу буде проведено семінар на тему: «Застосування Класифікатора професій у діяльності футбольних клубів». Цей захід особливо потрібен фахівцям клубів, які мають намір проходити процедуру атестації на сезон 2019/20.

Запрошуються представники від ФФУ, клубів ПФЛ та УПЛ, а надто – бухгалтери, інспектори з кадрів, працівники, які займаються веденням кадрового діловодства футбольних клубів. Лектором семінару буде Ірина Іванченко – шеф-редактор журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Expertus: Кадри», яка є постійним лектором Курсів підвищення кваліфікації керівників і фахівців кадрових служб.

Тема нашого заходу особливо важлива, адже із 1 серпня цього року набув чинності наказ №511 Міністерства фінансів України «Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 14 квітня 2015 року №435», який передбачає подачу ЄСВ-звіту за новою формою.

Щодо участі в зазначеному семінарі просимо звертатися у ПФЛ, контактна особа – Юлія Гречко, начальник юридично-організаційного відділу (pravo@pfl.ua). Просимо звернути увагу, що попередня реєстрація учасників семінару є обов’язковою!

Чекаємо Вас 07 грудня 2018 року, о 10:00 у конференц-залі Будинку футболу (Київ, пров.Лабораторний, 7а).

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору