Новини змагань

Ексклюзив! Кірієнко: їдемо до Волочиська з повагою до "Агробізнесу" (фото, відео)

09:00, 8 листопада 2018

Форвард "Авангарда" Ігор Кірієнко відповів на питання прес-служби ПФЛ

Ігор Кірієнко. Фото: офіційна сторінка ФК "Авангард" у ФБ


Фактурний нападник "Авангарда" Ігор Кірієнко додав краматорській команді потужності та конкретики в атаці – з його приходом "Авангард" отримав можливість нав’язувати та вигравати боротьбу на чужій половині поля, і тепер до Кірієнка приєднуються й його товариші, які вступають у високий пресинг і завдяки цьому створюють гостроту. Проти "Інгульця" (3:1) Ігор зіграв дуже потужно – став співавтором голу Демченка і забив сам після пресингу. Завдяки цьому ПФЛ спільно зі SportArena визнали нападника Героєм 16-го туру в Першій лізі. Це його друге визнання цього сезону.

- Ігоре, у матчі проти Інгульця ви забили гол та стали співавтором забитого м'яча Демченка. Наскільки несподіваною для вас стало визнання найкращий гравцем туру вдруге за сезон?

- Це справді приємні моменти у моєму житті. Доньці сподобалася пам’ятна футболка від ПФЛ, вона як справжня модниця хотіла б змінювати наряди, тому ще одна футболка буде в нагоді. А якщо серйозно, то дякую фахівцям, для кожного футболіста перемоги в подібних номінаціях мають значення. Вони мотивують і допомагають ще більше ретельно працювати на тренуваннях.

Модниця Варя Кірієнко.


- У моменті з першим забитим м'ячем ви віддали  передачу на Демченка, який спокійно переграв Ситникова. З Єгором напевно вже взаємодія доведена до автоматизму?

- Це дійсно кваліфікований футболіст, який незважаючи на молодий вік по-дорослому мудрий на полі. Гадаю, у нього велике футбольне майбутнє. Зрозуміло, що Олександр Косевич допомагає йому розкритися, але те як він працює на тренуваннях, свідчить про максимальні плани Єгора у футболі.

- У моменті з другим забитим м'ячем після високого пресинга Лобова та помилки Запорожця ви обіграли захисників та прицільним ударом метрів з 16 влучили у кут.

- Це моє завдання на полі вриватися у вільні зони і завершувати атаку ударом. Задоволений, що все вийшло як і планував.

- Із шести матчів проти Інгульця,  Авангард у п'яти здобував залікові пункти, але команді жодного разу не вдавалося перемогти підопічних Лавриненка вдома. Напевно по особливому налаштовувалися на цю гру, адже хотіли перервати цю серію?

- Про серію взагалі не думали. В кожному матчі намагаємося радувати вболівальників. І перемагати таку команду як Інгулець вдвічі приємно, адже це дуже грізний суперник, його дисципліна на полі заслуговує на велику повагу. Помилки захисників у перших двох м’ячах? Ми змусили їх помилитися і звідси й результат.

- З перших хвилин ви дуже активно почали пресингувати захисників суперника, нав'язували боротьбу. Це була настанова тренерського штабу, враховуючи той факт, що ключові гравці захисту петровського клубу пропускали гру через травми та дискваліфікації?

- Удома завжди намагаємося грати у такий футбол, ми хочемо радувати своїх уболівальників агресивних атакувальним футболом. У іншому випадку трибуни будуть порожніми. Цього разу було більш як исяча уболівальників і їх підтримка відчувалася. Вона нас гнала вперед.

- Ви також долучилися і до третього забитого м'яча, пропустивши при кутовому м'яч на Собка. Бачили партнера чи більше зіграли на інстинктах?

- Відкрию невеликий секрет, подібні комбінації відпрацьовуємо на тренуваннях. У нас є певні домовленості з партнерами як діяти у тій чи іншій ситуації. Очікуйте від «Авангарда» ще багато сюрпризів (посміхається).

- У наступному туру зіграєте проти “Агробізнесу”. Які сильні сторони суперника можете виділити?

- Ця команда стала абсолютним чемпіоном Другої ліги в сезоні, коли цей дивізіон був ледь не найсильнішим за всю історію. Волочисці зараз доводять це своєю грою, помітно, що їм дещо не щастить. Вони сильні командною грою і духом. Тому у Волочиську нам точно буде непросто. Ми поїдемо на цей виїзд із великою повагою до суперника.

Фото: офіційна сторінка ФК "Авангард" у ФБ


Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору