Новини змагань

Синиця: у "Металіста 1925" прекрасні захисники і воротар

09:30, 7 листопада 2018

Автор дублю у ворота "Агробізнеса" півзахисник "Металіста 1925" Олег Синиця відповів на питання ЗМІ

Фото: Еліса Вєтрова, metalist1925.com


Десяту перемогу в сезоні "Металіст 1925" здобув у Волочиську у рамках 16-го туру в ПЕршій лізі. Завдяки їй харків'яни закріпилися на бронзовій позиції, а автор дубля - Олег Синиця - з сімома голами увірвався в число найкращих снайперів ліги.

- Обидва м'ячі у ворота "Агробізнесу" ви провели з "точки". Не було сумнівів - бити самому або віддати це право комусь з партнерів? - насамперед поцікавивсяу 22-річного півзахисника харків'ян журналіст Footboom.com.
- Жодних сумнівів. Я і в другій лізі постійно пробивав 11-метрові. А те, що не реалізував в грі з "Сумами"... З ким не буває! Найголовніше, що мій промах не позначився на кінцевому результаті.
- Перемогою в Волочиську ви продовжили безпрограшну серію до восьми матчів. І вона починає відлік з моменту появи на тренерському містку Олександра Горяїнова. Це лише збіг?
- Про що ви говорите?! Ми наполегливо працюємо на тренуваннях, повністю віддаємося грі, заряджені на результат. І є віра в успіх, яку в нас вселяє тренерський штаб. Все закономірно. Ніяких несподіванок.

- Багато що змінилося з приходом Горяїнова?
- У кожного тренера своє бачення. Деякі нововведення в робочий процес привніс і Олександр Сергійович. Скажімо так, вони точкового характеру. Як бачите, тільки на благо.

- "Металіст 1925" разом із "Колосом" менше всіх пропустив у Лізі - всього сім м'ячів. Грі в обороні приділяєте особливу увагу?
- Намагаємося. В гостях, якщо помітили, більше граємо від оборони, на контратаках. Вдома хоча і атакуємо, але при цьому не забуваємо про збереження своїх воріт. А в цілому, у нас прекрасні захисники. Ну і воротар, зрозуміло ж. Частенько нас виручає.

- Після матчу з "Агробізнесом" у вашому активі стало сім забитих м'ячів. Чи задоволені результатом? І на яку цифру взагалі орієнтуєтеся?
- Перед сезоном поставив для себе мету - десять голів. Поки план виконую. Хоча, не приховую, міг забити набагато більше, але в деяких іграх не використовував просто забійні моменти. Але що тепер про це говорити... Потрібно рухатися далі.

- "Металіст 1925" - третій в таблиці. Закономірно? Заслужено?
- Якщо ми там, то все робимо правильно, і своєю грою і результатами заслужили бути серед лідерів. Розумію, що перед стартом сезону нашу команду ніхто всерйоз не сприймав, але вважаю, ми нітрохи не гірші за інші клубів, які ставлять перед собою завдання підвищення в класі. Повернути Харкову Прем'єр-Лігу? Нічого неможливого немає, і ми зробимо все для того, щоб втілити цю мрію в реальність.

 

За матеріалами footboom.com

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору