Новини змагань

Семенець і Бардадим - Герої 15-го туру змагань ПФЛ

18:45, 30 жовтня 2018

ПФЛ та Sport Arena називають Героїв 15-го туру. Вони отримають брендовану футболку JAKO на згадку про перемогу у номінації

Фото: fcab.com.ua


"Агробізнес" настільки привчив футбольну Україну до яскравих тріумфів, що аж не вірилося, що абсолютний чемпіон ААФУ та Другої ліги настільки довго затягнув із прем’єрною перемогою після чергового підвищення у класі. Однак лише зараз, наприкінці жовтня, психологічний тягар упав із плечей волочиської команди – вона не просто перервала невдачі, а розгромила кропивницьку "Зірку" з безапеляційним рахунком 5:0. 

А серед тих, хто особливо посприяв цій звитязі, відзначаємо досвідченого нападника Богдана Семенця. Це він відкрив рахунок, скориставшись передачею Черненка. Потім «продовжив» фланговий навіс так, що Черненко опинився перед воротами і спокійно їх розстрілював. А дубль оформив, замкнувши простріл Скакуна п’ятою – зовсім, як пишуть в учбових посібниках! Завдяки такій яскравій грі групи атаки волочисців – Семенця, Скакуна, Груші, Черненка – дебютна перемога "Агробізнесу" відразу ж виявилася розгромною. 

Герой 15-го туру Першої ліги 2018/2019 ПФЛ та SportArena.com

Богдан Семенець (Агробізнес)

221 матч, 80 голів на професіональному рівні
27 років. Форвард

  • оформив дубль у матчі з Зіркою
  • взяв участь у ще одній результативній атаці
  • найкращий бомбардир Агробізнесу на профі-рівні

На відміну від більшості одноклубників, Семенець має значний досвід виступів у Першій лізі. Він уже виступав на цьому рівні у складі ФК Тернопіль, ФК Полтава та Геліоса, а професіональну кар’єру починав більше десяти років тому ще в тернопільській Ниві. У цю команду він приходив саме як ментор для молодих. І хоча починав у злагодженому, зіграному колективі із ротації, виграв конкуренцію та став основним бомбардиром Агробізнесу. Переможний гол у супер-фіналі Другої ліги минулого сезону – його авторства. Найважливіші голи після підвищення у класі – також. Сама по собі перемога над аутсайдером, наймолодшою командою турніру, не є чимось надзвичайним – але Агробізнес потребував її так, як земля в засуху – дощу. Після шести нічиїх (читай – матчів, де була можлива перемога) обірвати невдачі яскравою грою – це те, до чого прагнула команда. 


Місяць не могла виграти і навіть забити резервна команда миколаївців – всього одне очко в чотирьох турах від кінця вересня до кінця жовтня. Наступний суперник – середняк Групи «Б», але винятково незручний для МФК Миколаїв-2. Річ у тім, що молодим «корабелам» ніяк не вдавалося обіграти "Реал Фарму".

До цього туру. Після першого тайму, правда, на табло зберігалися нулі, однак тренерський штаб дуже вгадав із замінами – зокрема, із виходом форварда Дмитра Бардадима. Той відразу дав подачам адресу, вигравав боротьбу на чужій половині поля. Перший м’яч забив після метушні в штрафній, у випадку з другим здорово зорієнтувався після навісу Вітенка. 2:0 – довгоочікувана перемога другого складу миколаївського клубу. Завдяки їй МФК Миколаїв-2 піднявся із передостаннього місця в Групі «Б» на сьоме, обігнавши, в тому числі, й одеських «фармацевтів».

Герой 15-го туру Другої ліги 2018/2019ПФЛ та Sport Arena

інфографіка pfl.ua

35 матчів, 9 голів на професіональному рівні

21 рік. Форвард

  • оформив дубль у матчі з "Реалом Фармою"
  • найкращий бомбардир своєї команди
  • його голи принесли команді 10 очок

Бардадим – вихованець СДЮШОР міста Миколаїв. У клубній структурі МФК Миколаїв перебуває вже давно, відколи резервний склад заявлений на Другу лігу – Дмитро є одним із провідних його гравців. За два роки на професіональному рівні забив уже біля десятка м’ячів, серед найбільш пам’ятних – у ворота Металіста 1925 (майбутнього бронзового призера Другої ліги 2017/18) та Кременя вже в поточному сезоні.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами SportArena




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору