Новини змагань

Друга ліга. 14-й тур. Відлуння матчів найгрубішого туру сезону

18:00, 24 жовтня 2018

Третій хет-трик у сезоні, чотири поспіль перемоги "Кристала"

Фото: офіційна сторінка ФК "Нива" Т у ФБ


Безпрограшна серія вінницької «Ниви» перервалася на позначці у 11 матчів, ФК «Минай» - сім матчів. Безпрограшна серія криворізького «Гірника" триває вже дев’ять матчів, а горностаївського «Миру» - п’ять.

Петропавлівська «Чайка» не може виграти вже 13 матчів поспіль, чернівецька «Буковина» - сім, одеський «Реал Фарма» - шість.

Херсонський «Кристал» стає першою командою у сезоні, яка виграла чотири матчі поспіль.

У шести матчах з десяти у першому таймі не було забито жодного м’яча. Загалом у першому таймі було забито лише п’ять м’ячів (антирекорд сезону), так як у другому – 24 (рекорд сезону).

Вперше у другій лізі у складі одеського «Реал Фарма» одночасно вийшли на поле батько (Микола Лиховидов) і його син – Андрій Лиховидов, різниця у віці складає 33 роки – рекорд другої ліги.

Другий хет-трик у сезоні від Костянтина Чернія («Кремінь»).

Олександр Менжега («Нива» Вінниця) - шостий гравець у цьому сезоні, який забиває у свої ворота.

Микола Лиховидов («Реал Фарма») у віці 52 років та 267 днів стає найстаршим гравцем сезону і другої ліги загалом.

 

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів, п’ять перемог господарів, три нічиї, та дві перемоги гостей. Забито 29 м’ячів (у середньому 2,9 за гру), господарі 17 м’ячів, гості – 12. У першому таймі було забито п’ять м’ячів, і 24 у другому. Арбітрами було показано 53 попередження та сім вилучень, також було призначено п’ять пенальті (три реалізовані). Загалом десять матчів туру відвідало 12689 глядачі (у середньому 1269 за гру). Найпопулярніший рахунок – 2:0 – три рази.

Фото: офіційна сторінка ФК "Таврія-Сімферополь" у ФБ


Голи: найперший – Дмитро Скакун (ФК "Калуш", друга хвилина, з пенальті), найпізніші – Олександр Бринько ("Мир", 90+5 хвилина) та Олександр Менжега («Нива» Вінниця, 90+5 хвилина, у свої ворота).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Дмитро Скакун (ФК «Калуш»), Едуард Сарапій («Металург»), Олександр Музичук («Поділля»).

Пенальті не реалізували: Денис Скепський («Полісся», воротар), Євген Мурашов ("Кремінь", воротар).

Друге вилучення: Артем Цурупін ("Чайка"), Борис Орловський ("Верес"), перше: Дмитро Гарванко ("Нива" Вінниця, у 58-й грі), Владислав Омельченко (ФК "Нікополь", у 41-й грі), Олексій Бойко ("Мир", у 23-й грі), Кирило Соболевський (МФК "Миколаїв-2", у 13-й грі), Євген Корохов ("Металург", у шостій грі).

Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Євгеній Панченко ("Черкащина-Академія"), Анатолій Старушенко («Поділля»), Максим Механів («Нива» Тернопіль), Олександр Литвиненко («Полісся»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»).

Ювілеї гравців

305-ту гру у другій лізі проводить: Роман Гурін ("Таврія-Сімферополь"), 150-ту: Ілля Ходуля ("Полісся"), 120-ту: Валерій Курелєх ("Кремінь"), 100-ту: Андрій Дедяєв ("Енергія"), Роман Локтіонов ("Черкащина-Академія"), 90-ту: Дмитро Скакун (ФК "Калуш"), Михайло Шестаков ("Нива" Вінниця), 60-ту: Максим Таряник (ФК "Нікополь"), Андрій Ліповуз ("Поділля"), 50-ту: Сергій Вовкодав ("Кремінь").

20-й м’яч у другій лізі забиває: Олег Тарасенко ("Черкащина-Академія"), Дмитро Скакун (ФК "Калуш"), п'ятий: Євгеній Соколан ("Таврія-Сімферополь").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Андрій Герт ("Нива" Тернопіль, у 21-й грі), Віталій Бойко ("Черкащина-Академія", у 15-й грі), Дмитро Лихобабенко ("Металург", у десятій грі).

Другий хет-трик у другій лізі на рахунку: Костянтин Черній («Кремінь»).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору