Новини змагань

ЕКСКЛЮЗИВ! Малєй: "Мир" налаштований лише на максимум

14:00, 24 жовтня 2018

Герой 14-го туру у Другій лізі півзахисник ФК «Мир» Юрій Малєй відповів на питання прес-служби ПФЛ

Фото: fckremen.com



У Запоріжжі у рамках 14-го туру Другої ліги розігрався справжній трилер. Після "сухого" першого тайму і вилучення у господарів, на початку другого тайму "Миру" вдалося двічі забити. За десять хвилин до фінального свистка господарі відквитали один м'яч, а коли за кілька хвилин склади зрівнялися, то й "Металург" спромігся зробити рахунок 2:2. І все ж на останній секунді поєдинку гості вирвали перемогу, завдавши запоріжцям першої домашньої поразки. Саме тому найактивнішого у складі команди з Горностаївки півзахисника Юрія Малєя ПФЛ визнало найкращим гравцем у Другій лізі.

Після матчу Герой 14-го туру у Другій лізі півзахисник ФК «Мир» Юрій Малєй поділився своїми враженнями від вольової виїзної перемоги над “Металургом” (3:2), і розповів про секрети успіху команди із невеликого аграрного села.

— Юрію, для вас стало несподіванкою визнання найкращим гравцем туру? Приємно отримати цю нагороду, яку ви отримуєте щосезону, але в різних командах?

— Скажімо так: це була приємна несподіванка. Дуже приємно, коли на тебе звертають увагу, тим паче, відзначають у такій номінації. Це надихає, але без команди цей успіх був би неможливим.

- Їхали до Запоріжжя із побоюванням: "Металург" на своєму полі до цього не програвав?

— Ми їхали до Запоріжжя за перемогою! Ми знали, що "Металург" вдома перед своїми вболівальниками грає дуже потужно, тим більше їх було на трибунах близько чотирьох тисяч. Але той вечір був нашим! "Мир" налаштований лише на максимум у кожному поєдинку, тому, вважаю, ми заслужено зараз четверті.

— Чим запам’ятався перший тайм, який, до речі, закінчився нульовою нічиєю?

— Напевно, ніхто не хотів форсувати події, тому спочатку діяли обережно. Ще він запам'ятався двома незарахованими голами, які нам вдалися. Хоча, на повторах видно, що офсайду 100% не було щонайменше в одному епізоді, а в другому - 50 на 50. Але справедливість в підсумку взяла гору.

— У моменті з першим голом ви добре приклалися до м’яча. Головний тренер призначив вас штатним виконавцем стандартів?

— У тому моменті взяв відповідальність на себе. Ми часто відпрацьовуємо такі моменти з ударами, і я вкотре переконався, що це приносить свої плоди. До воріт було недалеко, такі моменти треба реалізовувати.

— На початку другого тайму відбулося вилучення гравця господарів. Грати у більшості було легше?

— Так., адже після вилучення в обороні суперника з'являлися вільні зони, і ми створили три-чотири гольових моменти, з яких, на жаль, на гол перетворили лише один. Треба віддати належне спернику, який не здавався до останнього. Тому наша перемога вдвічі важливіша.

— Такі матчі як ваш, коли кожен бився на кожному клаптику поля, – прикрашають змагання ПФЛ?

— Однозначно, такі ігри є окрасою Ліги. Цей матч сподобався вболівальникам, тому що вони побачили окрім красивих комбінацій ще й багато голів.

— Кого б ви назвали лідером ФК «Мир»?

— Таким я вважаю Олексія Бойка, - не дарма ж у нього на руці капітанська пов'язка.

— Грати поруч з колишнім одноклубником Олександром Голядинцем приємно? Кого ще знали в команді?

— Із команди я знав тільки його. Грати з ним дуже комфортно, тому що знаєш, що за спиною в обороні надійність.

— Без вашого форварда буде складно у наступному матчі у Новій Каховці?

— Так, цю гру він пропустить через дискваліфікацію. Його точно бракуватиме в матчі з "Енергією". Що стосується цього суперника, то складно сказати, чому вони цього сезону грають не найкращим чином і знаходяться знизу турнірної таблиці, я не стежу за цією командою.

 

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: МИР, МАЛЄЙ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору