Новини змагань

Драма у Херсоні. Огляд Другої ліги. 13-й тур

10:00, 16 жовтня 2018

Центральний поєдинок туру в групі «Б» відбувся в Кременчуці, де лідер, місцевий «Кремінь», приймав одного з переслідувачів — «Металург»

Фото: офіційна сторінка ФК "Кристал" у ФБ


Господарі матчу в Кременчуці залишилися вірними собі, здобувши перемогу, вигравши, таким чином, усі сім домашніх матчів сезону і не пропустивши при цьому жодного м’яча. Долю цього напруженого поєдинку вирішив влучний удар Максима Богданова на 5-й хвилині. Невдовзі міг зняти з порядку денного питання про переможця Костянтин Черній, але не реалізував пенальті.

У цій же групі «Кристал» після повернення до другої ліги також виграв шість своїх домашніх матчів. Проте у звітному турі ця приємна для херсонців серія ледь не обірвалася. У протистоянні з «Таврією Сімферополь» вони двічі були попереду, але гості щоразу відновлювали статус-кво. І все ж останнє слово залишилося за «Кристалом». Уже в компенсований час Ілля Шевцов реалізував пенальті, і господарі зі скрипом, але таки записали до свого активу чергові три очки. У гостей настрій дещо поліпшився після того, як вони дізналися, що Президент України Петро Порошенко та президент ФФУ Андрій Павелко анонсували будівництво стадіону для «Таврії Сімферополь» в Бериславі.

Командою свого поля сміливо можна назвати й «Минай» (група «А»), який до протистояння з тернопільською «Нивою» в шести домашніх матчах втратив лише два очки. А ось тернополяни дев’ять пунктів із 13-ти набрали саме в гостях. Та цього разу в передмісті Ужгорода їм не вдалося дати бій амбітним господарям, які жадали реваншу за поразку в першому колі. І закарпатці його здобули. Із роллю лідера впорався найіменитіший гравець другої ліги, багаторазовий чемпіон України Василь Кобін, який не тільки відзначився влучним ударом сам, але й вміло підігрував партнерам.

«Минай» переконливо взяв гору, повернувся на вершину турнірної таблиці і став очікувати, чим відповість його поки що головний конкурент — «Калуш», який свій поєдинок з «Черкащиною-Академією» проводив у неділю.

«Містяни» у випадку перемоги знову очолювали турнірну таблицю. Але в першому таймі їм ніяк не вдавалося скористатися своїм козирем — швидким переходом від оборони в наступ, і футболісти «Черкащини-Академії» не дозволяли калушанам загрожувати своїм володінням. І тільки на 38-й хвилині господарі вийшли вперед завдяки реалізованому Дмитром Скакуном пенальті. У другому таймі суперництво точилося вже за ігрової переваги гостей. Проте в ключові моменти прикарпатці стіною стояли біля своїх воріт та й їхній воротар Роман Герич діяв безпомилково, що допомогло зберегти переможний рахунок.

 

За матеріалами ffu.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору