Новини змагань

Касіянчук: "Калуш" має намір дістатися чвертьфіналу Кубка України

16:40, 30 вересня 2018

Після кубкового двобою з "Металістом 1925" інформаційна служба ФК "Калуш" поспілкувалась з генеральний директором клубу Юрієм Касіянчуком

- Юрію. насамперед вітаємо з виходом до 1/8 фіналу кубка України. Які емоції переважали після фінального свистка?
- Після фінального свистка ще довго не міг повірити, що ми створили історичне досягнення. Можна сказати я був зачарований атмосферою на стадіоні. Це був чудовий день, це був наш день!

Варто розуміти, що наші перемоги невипадкові – це плід кропіткої праці кожної ланки нашого клубу, починаючи від гравців і завершуючи персоналом. Наразі емоції після перемоги вже потрохи вщухають. Попереду боротьба у Другій лізі, а також наступний раунд кубка України. Звісно, ніхто не планує зупинятись на досягнутому, адже завжди є куди рости і прагнути досягнути нових висот!

- Напередодні поєдинку експерти віддавали перевагу саме харків'янам у кубковому двобої…
- "Металіст 1925" хороша команда, укомплектована кваліфікованими футболістами. І, звісно, з такими командами цікаво грати. В принципі, вони нічим нас не здивували. Та й рахунок взагалі міг бути і більшим, адже ми контролювали гру та хід поєдинку. Вийшла швидка, комбінаційна та цікава для вболівальників гра, що тримала у напрузі до самісінького фінального свистка. Тож результат цілком закономірний.

- Двобій з "Металістом 1925" викликав неабиякий ажіотаж серед вболівальників.
- Калуш – місто, де люди живуть футболом. Тож не дивно, що ФК "Калуш" перебуває серед кращих команд Другої ліги за відвідуваністю домашніх поєдинків. Справді, заповнені трибуни на "Хіміку" – це найкращий результат нашої роботи. Футбол для вболівальників, тож удвічі приємно перемагати при рідних трибунах. І ми раді, що змогли відродити великий футбол у Калуші.

Хочу подякувати нашим активним вболівальникам, адже енергетика наших "партизанів" додає наснаги гравцям на полі, для яких шалена підтримка є додатковою мотивацією перемагати.

Для зручності наших вболівальників ми запровадили онлайн-продаж квитків, а також гнучку систему абонементів. Клуб тримає руку на пульсі всіх нових тенденцій, тож попереду ще не один цікавий проект. Окрім того, ми працюємо над удосконаленням нашої інфраструктури. Не так давно на стадіоні було встановлене ультрасучасне табло за сприяння депутатського корпусу та безпосередньо міського голови Ігора Матвійчука, який палко підтримує калуський футбол. Як на мене, така велика кількість глядачів спонукатиме до покращення інфраструктури стадіону "Хімік", і не здивуюсь якщо кількість індивідуальних місць збільшиться!

- У п'ятницю відбулось жеребкування 1/8 фіналу кубка України. На цій стадії "Калуш" зустрінеться з першоліговим СК "Дніпро-1". Як оціните жереб?
- На цій стадії немає слабких суперників, але ж жеребом я вгадав. Знаєте, напередодні жеребкування всі хотіли в суперники команду з УПЛ. Та "Дніпро-1" – це лідер Першої ліги, безсумнівно команда рівня Прем'єр-ліги і за якістю гри, і за підбором виконавців. Тому гра безсумнівно обіцяє бути цікавою. Якщо наш 12-й гравець створить таку потужну підтримку як на попередніх стадіях – "Дніпру" буде дуже складно. В жодному випадку їх не боїмося, і розуміємо, що права на помилку не маємо , адже є тверді наміри зіграти в чвертьфіналі національного кубка.

 

За матеріалами офіційної сторінки ФК "Калуш" у ФБ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору