Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів десятого туру. 100-й гол «Нікополя», лідерство «Миная».

12:00, 25 вересня 2018

Безпрограшна серія «Кременя» триває вже 11 матчів, вінницької «Ниви» - вісім, житомирського «Полісся» - шість

Фото: fcnikopol.com.ua


Кременчуцький «Кремінь» у цьому сезоні виграв усі свої п’ять домашніх матчів і ще не пропускав вдома. Загалом домашня безпрограшна серія «Кременя» складає вже 18 матчів (15 перемог та три нічиї).

ФК «Нікополь» перериває свою восьмиматчеву програшну серію. Також ФК «Нікополь» забив свій 100-й м’яч у другій лізі, його автором на 90-й хвилині зі штрафного став Микита Данильченко.

Хмельницьке «Поділля», ФК «Нікополь» та Петропавлівська «Чайка» не можуть виграти вже дев’ять матчів поспіль. «Таврія-Сімферополь» зазнала десятої поразки у другій лізі.

"Таврія" пропустила від "Гірника" на останніх хвилинах. Фото: tavriya.com.ua


Уп'ятнадцяте у другій лізі одеська «Реал Фарма» програє з рахунком 0:3, в тому числі втретє у цьому сезоні. Запорізький «Металург» у цьому сезоні усі своїх десять матчів закінчив з різним рахунком.

Молдаванин Михайло Тишкул ("Реал Фарма") стає лише другим легіонером у поточному сезоні. В той же час він стає другим легіонером в історії одеського клубу – після Батурая Арсланхана з Туреччини.

Запоріжець Едуард Сарапій ("Металург") забиває вже п’ятий пенальті поспіль у другій лізі.

Лише другий раз у сезоні арбітрами не було вилучено жодного гравця.

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно десять матчів, чотири перемоги господарів дві нічиї, та чотири перемоги гостей. Забито 20 м’ячів (у середньому 2 за гру), господарі 12 десять м’ячів, гості – вісім. У першому таймі було забито вісім м’ячів, і 12 у другому. Арбітрами було показано 33 попереджень, також було призначено два пенальті (два реалізовані). Загалом десять матчів туру відвідало 13192 глядачі (у середньому 1319 за гру). У турі зафіксовано один дубль. Найпопулярніший рахунок – 0:1 – три рази.

Голи: найперший – В’ячеслав Студенко (МФК "Миколаїв-2", трєтя хвилина), найпізніший Олексій Бойко ("Мир", 90+5 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Едуард Сарапій ("Металург"), Антон Котляр ("Верес").

 

Воротарі

Суха гра в активі шести голкіперів: Ігор Варцаба («Металург»), Артем Кулініч («Нива» Вінниця), Олег Мозіль («Полісся»), Сергій Мелашенко (ФК «Минай»), Максим Бабійчук («Верес»), Ярослав Котляров («Кремінь»).

Ювілеї гравців

260 ту гру у другій лізі проводить: Сергій Гвоздевич ("Гірник"), 150-ту: Владислав Савченко ("Мир"), 130-ту: Сергій Пономаренко ("Чайка"), 125-ту: Максим Логвиненко ("Таврія-Сімферополь"), 120-ту: Тарас Ковальчук ("Металург"), 110-ту: Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь"), 70-ту: Дмитро Махнєв ("Енергія"), 60-ту: Олександр Віксич ("Буковина"), Андрій Муляр ("Поділля"), 50-ту: Артем Шаповаленко ("Нива" Вінниця).

Дебютують у другій лізі: Антон Антошин (ФК "Калуш"), Михайло Тишкул ("Реал Фарма"), Марат Даудов ("Верес"), Віталій Іванко ("Таврія-Сімферополь"), Денис Галенков ("Полісся").

35-й м’яч у другій лізі забиває: Костянтин Черній ("Кремінь"), 15-й: Олексій Бойко ("Мир"), десятий: Павло Федосов ("Нива" Вінниця), п'ятий: Михайло Кополовець (ФК "Минай"), Едуард Сарапій ("Металург", перший у грі).

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Віталій Кузів ("Буковина", у 35-й грі), Микита Данильченко (ФК "Нікополь", у 35-й грі), Тимур Пограничний ("Гірник", у сьомій грі), Євген Підлепенець ("Металург", у четвертій грі), Денис Галенков ("Полісся", у першій грі).

Перший дубль у другій лізі на рахунку: Едуард Сарапій ("Металург", у десятій грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору