Новини змагань

Приклад для наслідування: "Гірник-Спорт" провів День клубу (фото, відео)

17:00, 20 вересня 2018

ФК "Гірник-Спорт"  провів щорічний "День клубу", традиційно насичений конкурсами, завзяттям юних футболістів та радістю батьків за своїх дітей

Фото: gornyak-sport.net


Вихованці ДЮФК "Гірник-Спорт" у найкращих клубах Європи! Це справдилося під час свята "День клубу", що відбулося на стадіоні спорткомплексу "Юність". Окрім того, з такими грандами як "Мілан", "Ювентус", "Барселона", "Реал" рівноправно конкурували провідні клуби Полтавщини: "Ворскла" та "Гірник-Спорт", спонсорами яких є група компаній Ferrexpo, а також лідери вітчизняного футболу "Шахтар" та "Динамо".  Так називалися дитячі команди, які у своїх вікових категоріях під час конкурсів змагалися за переможні бали.

Фото: gornyak-sport.net

"День клубу" - єдиний у році, коли на одному стадіоні можна побачити представників усіх вікових груп ДЮФК "Гірник-Спорт", а також футболістів головної команди "гірників". Це захід, під час якого хлопці беруть участь у різноманітних футбольних конкурсах і завойовують медалі та солодкі призи. Це справжнє святкове змагання, оскільки кожен учасник залишає його з медаллю та подарунком. Для батьків цей час спливає непомітно, адже вони щиро хвилюються за своїх дітей, вболівають за команди, а ще діляться емоціями на камеру. Для футболістів головної команди "Гірник-Спорт" це можливість  спробувати себе у ролі тренера, а також відволіктися від буденної тренувальної рутини.

Фото: gornyak-sport.net


"День клубу" - це не день народження ФК "Гірник-Спорт". Клубний день святкуэться після літнього періоду, коли всі команди збираються разом, щоб на початку навчального року продемонструвати, що таке футбольна родина "Гірник-Спорт" та запросити до лав команди нових дітей, продемонструвати масштаб і основні елементи філософії клубу - об'єднання дітей та їх батьків довкола одного завдання: виховати не просто футболіста, а справжню особистість, вихованого та цілеспрямованого юнака.

"День клубу" - це тригодинне свято "Гірника-Спорт", включно із виступами команд усіх вікових категорій дитячо-юнацького футбольного клубу "Гірник-Спорт". Ще на відкритті усіх учасників та глядачів привітали президент ФК "Гірник-Спорт" Петро Каплун і головний тренер команди Сергій Пучков. Після урочистого відкриття відбувалася фотосесія, підсумком якої стало загальне фото усього ФК "Гірник-Спорт".


Більше фото за посиланням


Після цього хлопців згрупували у команди, які отримали свої назви на честь європейських грандів, провідних клубів Полтавщини та України. Кожен вихованець нашого клубу продемонстрував, чого він навчився під час занять у ДЮФК "Гірник-Спорт". З особливим азартом діти пробивали пенальті голкіперу "Гірника-Спорт" Роману Данковичу, намагалися якомога більше разів набити м'яч ногами, виконували вправи на влучність та брали участь у футбольних естафетах. Ну а завершенням для всіх команд були футбольні поєдинки в межах міні-турніру. Досить хвилюючою була розв'язка в наймолодшій категорії, де переможця виявила серія пенальті на маленькі ворота. Серія виявилася досить тривалою, а її долю визначив точний удар однієї з команд. 

Фото: gornyak-sport.net


Фінальним акордом для всіх команд стала церемонія нагородження, до якої долучилися Петро Каплун та Сергій Пучков. Після футбольних баталій було нагороджено переможців та призерів конкурсів та турнірів. Кожен учасник "Дня клубу" отримав солодкий приз, зарядився бадьорістю та мотивацією для подальшого прогресу в ДЮФК "Гірник-Спорт". ми пеерконаны, що подібні заходи мають бути прикладом для наслідування - і дітям приємно, і гравці зарядилися здоровим оптимізмом.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами gornyak-sport.net




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору