Новини змагань

Черній: у "Кремені" став більш упевненим у собі. Відеорепортаж про результативного форварда

13:30, 13 вересня 2018

Відеопортрет форварда "Кременя" Костянтина Чернія

Фото: fckremen.com


Лідер групи Б Другої ліги – кременчуцький «Кремень» впевнено утримує за собою перший рядок, - йдеться у випуску інформаційно-аналітичної програми ПФЛ "Україна футбольна" про восьмий тур. Одним із лідерів команди є Костянтин Черній, який забив майже половину м'ячів своєї команди на цьому відрізку чемпіонату. На його рахунку перший у кар’єрі хет-трик. Цікаво, що на початку своєї кар’єи Костянтин Черній грав у захисті. До Кременя Черній перейшов із першолігового "Гірника-Спорт", у якому не забивав багато м’ячів. Бомбардир не вважає, що його перехід до Кременя – це крок назад у кар’єрі.

Забивати у цьому чемпіонаті за "Кремень" Костянтин почав вже у першій грі. Він оформив дубль у рідному місті проти команди, де починав свій футбольний шлях – "Енергії" із Нової Каховки.Також на рахунку Костянтина Чернія перший у кар’єрі хет-трик. Незважаючи на результативність форварда, головний тренер Ігор Столовицький має зауваження до гри форварда, адже критично ставиться до всіх гравців своєї команди. Керманич кременчуцької команди відзначив, над чим треба працювати найкращому бомбардиру Кременя. До речі позаминулого туру Ігоря Столовицького було визнано найкращим серед головних тренерів Другої ліги. Але на титули Ігор Михайлович не дуже звертає увагу.
"Аби реалізувати свій потенціал у "Кремені", гравцям треба бути єдиною родиною", говорить Ігор Столовицький. На його думку новачки та старожили кременчужан вже знайшли спільну мову та створили дружній колектив.

Отже, поки "Кременю" вдається брати свої очки – він виграє у рідних стінах та бере очки у виїздних матчах. Протягом восьми турів не зазнав жодної поразки. Тож лідерство "Кременя" цілком заслуженне, а результативність Чернія – це зусилля усього дружнього колективу кременчужан.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору