Новини змагань

Сторчоус: "Черкащина-Академія" націлена на Першу лігу

09:30, 13 вересня 2018

Півзахисник “Черкащини-Академії” Андрій Сторчоус  поділився своїми враженнями від матчу з “Поділлям”, а також розповів про цілі команди на сезон

Фото: ckdnipro.com.ua


Матч восьмого туру у Хмельницькому складався для гостей драматично — підопічні Олександра Кирилюка пропустили в дебюті зустрічі, але зуміли зібратися і не лише зрівняли рахунок, а й здобули вольову перемогу на останніх хвилинах. Найкращим гравцем матчу став Андрій Сторчоус, який приніс перемогу своїй команді на 90-й хвилині. Авторитетні спеціалісти визнали Андрія Героєм восьмого туру у Другій лізі.

“Звісно, мені приємно отримувати визнання найкращого гравця туру, але я не відчуваю себе героєм, вважаю, що герої - вся команда, - сказав Андрій прес-службі ПФЛ. - Без партнерів у мене б нічого не вийшло. Всі хлопці викладалися по максимуму, були націлені лише на перемогу.”

“Черкащина-Академія” грала на виїзді, але з перших хвилин почувалася господарем. Навіть після пропущеного м'яча гості продовжували атакувати, створювали гольові моменти. “Налаштовувалися лише на перемогу у цьому матчі, адже останні дві гри не перемагали. Дуже важливо було перервати цю безвиграшну серію та здобути три залікові пункти, щоб залишитися в лідерах. Звісно, неприємно пропускати в дебюті матчу, але ми не панікували, продовжували грати у свій футбол. Важливо, що всі хлопці вірили, що зможемо переломити хід зустрічі і перемогти", - говорить Сторчоус.

Цікаво, що саме невисокий на зріст Сторчоус переграв потужних захисників і завдав удару головою після кутового, на добиванні з якого було зрівняно рахунок. “В боротьбі на другому поверсі намагаюся правильно обрати позицію, дещо перехитрити захисників. Задоволений, що мої дії допомогли команді зрівняти рахунок. Після забитого м'яча почували себе більш впевнено.”

Півзахисник “Черкащини-Академії”  наприкінці гри швидше за всіх дістався до м’яча, коли здавалося, що воротар господарів виручив свою команду після гострого навісу. “Забитий м'яч? Головне, що в тому моменті я не виключився з боротьби, не втратив концентрацію. Завжди потрібно грати до кінця і вірити в успіх. Я в кожному епізоді націлений на ворота суперника, чекаю своєї нагоди. Задоволений, що все склалося янайкраще і мені вдалося принести своїй команді важливу перемогу”.

Зараз, коли "Черкащина-Академія" пережила зміну поколінь, від Андрія очікують уже повноцінного лідерства, але скромний гравець не вважає себе лідером   “У нас зібрався хороший колектив, всі хлопці розуміють один одного. Я б не хотів когось виділяти, адже на футбольному полі всі рівні. Важливо, що з кожною грою вдається прогресувати, демонструвати більш якісний футбол. Хлопці наполегливо працюють на тренуваннях, виконують тренерські настанови. За рахунок єдиного колективу, командного духу досягаємо таких результатів.”

Фото: ckdnipro.com.ua


Андрій розповів про завдання для “Черкащини-Академії ” на сезон та поділився враженнями про наступного суперника черкаського клубу. “Всі футболісти хочуть підвищитися в класі, повернутися в Першу лігу. Сподіваємося, що в наступному сезоні наша команда представлятиме Черкаси в Першій лізі. Зробимо все від себе залежне для цього. Наступний матч? Ми ще ретельно не розбирали гру “Вереса”, але суперник дуже не простий. Налаштовуємося на складну гру. Взагалі, в Другій лізі зараз немає прохідних матчів, тому для того щоб перемогти, необхідно з максимальною відповідальністю виходити на кожну гру, не зважаючи на те, на якому місці перебуває суперник.”

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору