Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. Восьмий тур. "300-й матч "Гірника"

07:00, 11 вересня 2018

Забивний Бойко, 60-й м’яч Вадима Шавріна "Полісся" і 50-та поразка "Нікополя"

Фото: fcgornyak.dp.ua


Безпрограшна серія «Таврії-Сімферополь» перервалась на позначці у 12 матчів (повторення рекорду клубу). Безпрограшна серія «Кременя» триває вже дев’ять матчів, вінницької «Ниви» - шість, тернопільської «Ниви» - п’ять.

ФК «Нікополь» програє вже сьомий матч поспіль. Також ФК «Нікополь» зазнає 50-ї поразки у другій лізі.

Запорізький «Металург» вигравши третій матч поспіль повторює рекорд сезону, який до цього належав білозірській «Черкащині-Академії».

Хмельницьке «Поділля», ФК «Нікополь» та Петропавлівська «Чайка» не можуть виграти вже сім матчів поспіль.

Лише кременчуцький «Кремінь» у цьому сезоні ще не програвав.

Криворізький «Гірник» зіграв свій 300-й матч у другій лізі: 123 перемоги, 69 нічиїх та 108 поразок, різниця м’ячів 392-382.

Олексій Бойко («Мир») забиває найшвидший м’яч сезону – вже на першій хвилині, також на його рахунку найдовший дубль сезону – 93 хвилини.

Олексій Бойко («Мир») забиває вже у шостому матчі поспіль – десять м’ячів, тим самим він встановив рекорд серед гравців горностаївського «Миру». Четвертий матч поспіль у нього дубль.

 

Підсумки ігрового дня

У цілому зіграно десять матчів, три перемоги господарів, три нічиї та чотири перемоги гостей. Забито 20 м’ячів (у середньому два за гру), і господарі, і гості забили по десять м'ячів. У першому таймі було забито десять м’ячів, і стільки ж у другому. Арбітрами було показано 40 попереджень та одне вилучення, також було призначено одне пенальті (одне реалізоване). Загалом десять матчів туру відвідало 8 095 глядачів (у середньому 810 за гру). У турі зафіксовано один дубль. Найпопулярніший рахунок – 2:1 – чотири рази.

Голи: найперший – Олексій Бойко ("Мир", перша хвилина), найпізніший Олексій Бойко ("Мир", 90+3 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Вадим Гриппа («Таврія-Сімферополь»).

Перше вилучення: Вадим Гриппа («Таврія-Сімферополь», у 47-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі дев’яти голкіперів: Роман Герич (ФК «Калуш»), Костянтин Гордецький («Мир»), Артем Кулініч («Нива» Вінниця), Сергій Мелашенко (ФК «Минай»), Олег Мозіль («Полісся»), Максим Бабійчук («Верес»), Максим Механів («Нива» Тернопіль), Іван Богдан («Реал Фарма»), Дмитро Зелінський («Енергія»).

Ювілеї гравців

130 ту гру у другій лізі проводить: Семен Дяченко ("Металург"), 90-ту: Олег Тарасенко ("Черкащина-Академія"), 80-ту: Станіслав-Нурі Малиш ("Кристал"), Артем Цурупін ("Чайка"), Олексій Бондаренко ("Верес"), 70-ту: Антон Котляр ("Верес"), 60-ту: Вадим Хохлов ("Нива" Вінниця), Андрій Джурко ("Поділля"), Владислав Росляков ("Енергія"), 50-ту: Андрій Кохман (ФК "Калуш").

Дебютують у другій лізі: Владислав Павленко (ФК "Нікополь"), Богдан Порох (МФК "Миколаїв-2"), Іван Капустей (ФК "Минай").

60-й м’яч у другій лізі забиває: Вадим Шаврін ("Полісся"), 20-й: Андрій Сторчоус ("Черкащина-Академія"), п'ятий: Владислав Поліщук ("Реал Фарма").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Андрій Муляр ("Поділля", у 58-й грі), Олександр Сафонов ("Черкащина-Академія", у 16-й грі), Андрій Задойко ("Реал Фарма", у 15-й грі), Євген Мурашов ("Кремінь", у другій грі), Олексій Щебетун ("Металург", у другій грі).

Четвертий дубль у другій лізі на рахунку: Олексій Бойко ("Мир").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору