Новини змагань

Без явних фаворитів. Огляд Другої ліги. Восьмий тур

20:00, 9 вересня 2018

 Огляд матчів восьмого туру у Другій лізі

Ще раз переконуєшся, що Олег Таран слів на вітер не кидає. Очоливши «Металург», досвідчений фахівець не приховував, що в нього дуже амбітні плани, акцентуючи увагу на тому, що Запоріжжя з його традиціями заслуговує мати команду, з якою б рахувалися всі в Україні.

І хоча спочатку, незважаючи на плідно проведену селекційну роботу, «металургам» бракувало домашніх заготовок, поступово вони відмовилися від контратакувального стилю, взявши на озброєння гру першим номером.

От і в матчі з непоступливою «Таврією Сімферополь» в Бериславі гості змусили господарів більше думати про оборону. Запоріжці впевнено диктували умови, і здавалося, що невдовзі вони відкриють рахунок. Проте в найвідповідальніший момент вони приймали помилкові рішення. І все ж гості більше награли на перемогу, яку аж ніяк не назвеш випадковою.

На жаль, різко загальмували аутсайдери, яким усе одно, де грати, вдома чи в гостях. І якщо вони й надалі діятимуть так безвідповідально, то їм важко буде втриматися в другій лізі.

Фото: Іван Антипенко, ФБ сторінка ФК "Енергія"


Був близький до першої поразки в сезоні «Кремінь». Адже після ударів Сергія Годзевича та Євгена Сантрапинських футболісти з Кременчука поступалися в Кривому Розі — 0:2. Але це не вибило їх з колії, після перерви вони додали обертів, і Євген Мурашов та Юрій Павлик вирівняли становище, що допомогло «Креміню» втриматися на вершині.

 

За матеріалами ffu.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору