Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. Восьмий тур. Анонс.

07:00, 8 вересня 2018

Анонс матчів восьмого туру сезону 2018/19 у другій лізі

Фото: scdnipro1.com.ua


У понеділок, 10 вересня, у програмі «Україна футбольна» на ТК XSPORT ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у восьмому турі із екс-гравцем національної збірної Олександром Яценком. Початок о 21:30.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


08 вересня. 17:00. Ковалівка. «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)

Поки зберігається щільність у турнірній таблиці, кожен матч здатен повністю змінити розподіл сил на всіх полюсах. До прикладу: «Колос» – шостий, але від трійки лідерів на відстані одного матчу.

Себто, візит команди із Полтавщини для ковалівців – це нагода поповнити скарбничку та зробити ривок до лідерів. Однак попри те, що «Гірник-Спорт» посідає 11-те місце та відстає від колосівців уже на п’ять очок, гра не буде простою.

«Колос» минулого сезону двічі обіграв «гірників» з мінімальним рахунком, а в позаминулому чемпіонаті набрав з ними лише одне очко із шести можливих. Нині ковалівці у кращій формі – в останніх двох турах вони здобули дві перемоги у той час, як суперник набрав лише одне очко.


08 вересня. 17:00. Миколаїв. Центральний стадіон

МФК «Миколаїв» – «Рух» (Винники)

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)

Миколаївська команда за останніх два тижні набрала лише одне очко і зовсім не забивала. Всі сподівання на черговий домашній матч: на своєму полі МФК «Миколаїв» набрав 8 із 11 своїх очок, пропустивши за чотири матчі лише один матч.

До того ж, в гості їде аутсайдер. Але це той випадок, коли враження оманливе. Склад у винниківської команди наповнений досвідченими та титулованими гравцями, до яких постійно додається перспективна молодь (остання партія з «Карпат», «Олімпіка» та «Маріуполя» – буквально під кінець літнього трансферного періоду). Отож, останні невдачі рухівців (чотири поразки поспіль!) послужать їм хорошою мотивацією.

Щодо історії взаємин, то суперники в офіційних матчах перетиналися двічі – й обидва рази зіграли внічию. 1:1 у Миколаєві, 3:3 у Винниках. У випадку перемоги господарі зможуть замахнутися на верхню частину таблиці, гості – на те, щоб залишити останнє місце.


08 вересня. 17:00. Київ. «Оболонь-Арена»

«Оболонь-Бровар» (Київ) – ПФК «Суми»

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

50-літній ювілей свого головного тренера Сергія Ковальця «Оболонь-Бровар» відзначила підйомом  на третє місце у чемпіонаті. Вигравши чотири матчі поспіль, столичні «пивовари» зуміли випередити багатьох «записних» фаворитів.

Між тим, сумчани починали сезон навіть краще за своїх нинішніх суперників, але після кількох перемог послідували п’ять турів, за які команда Золотницького зуміла набрати лише одне очко.


08 вересня. 17:00. Зоря. Стадіон імені Б.Тропанця

«Балкани» (Зоря) – «Агробізнес» (Волочиськ)

Арбітр: Віктор Запрутняк (Ужгород)

Фото: fcbalkans.com.ua


«Агробізнес» разом із «Рухом» лишається останнім, хто ще не перемагав у новому сезоні. Дебют абсолютного чемпіона Другої ліги на новому рівні виявляється зовсім не таким, як на попередніх етапах свого розвитку, коли волочищани відразу ж завоювали авторитет в чемпіонаті серед аматорів та Другій лізі.

І суперник цього разу буде також досить серйозним – із десятьма очками «Балкани» йдуть восьмими, на відстані однієї перемоги від четвертого місця. У той час, як «Агробізнес» – передостанній з двома очками.


08 вересня. 19:00. Петрове. «Інгулець»

«Інгулець» (Петрове) – «Металіст 1925» (Харків)

Арбітр: Ігор Біч (Київ)

Центральним у турі буде протистояння двох команд, яких ще перед початком сезону відносили до числа фаворитів. «Інгулець» після несподіваної поразки від «Зірки» ще більше відстав від лідерів – сьоме місце і десять очок. «Металіст 1925» іде п’ятим, маючи на два очки більше.

Розлогіше про центральний матч – у нашому спеціальному прев’ю.


09 вересня. 17:00. Краматорськ. «Авангард»

«Авангард» (Краматорськ) – СК «Дніпро-1» (Дніпро)

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)

Лідер – єдиний, хто все ще не втрачав очок в гостях. Після осічки в матчі з харків’янами СК «Дніпро-1» здобув три перемоги поспіль із загальним рахунком 10:0. Ясна річ, краматорський клуб посилено готується до такого протистояння й має зіркове посилення. Напередодні візиту дніпрян підписаний Віктор Хомченко – колишній форвард «Волині», «Карпат» та «Руху». У той же час, покинув «Авангард» його багаторічний провідний атакувальний півзахисник Марат Даудов.

Посідаючи 4 місце з 12 очками, підопічні Косевича не програють уже три тури підряд (5 очок за цей час, причому, пропускали вони тільки в одному з цих матчів).


09 вересня. 18:30. Івано-Франківськ. «Рух»

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Зірка» (Кропивницький)

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

ДИСКВАЛІФІКОВАНИЙ: Дмитро Нерубенко (Зірка Кропивницький)

Обидві команди переживають ігровий результат. «Зірка» перервала невдачі яскравою перемогою над «Інгульцем» в обласному дербі – 2:0. «Прикарпаття» в минулому турі зіграло внічию з «Гірником-Спорт» – 2:2, причому, навіть у гостьовому матчі івано-франківці вели в два м’ячі, тому мають причини для невдоволення.

Довгий час «Прикарпаття» не могло порадувати вболівальників вдома, але перервало і ці невдачі виграшем над «Рухом». Дещо оновлена і посилена Команда рідного краю чекає глядацької підтримки на матчі з екс-учасниками УПЛ.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ Україин

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору